Ciclisme

Paco Mancebo i María Díaz es proclamen campions d’Espanya de XCM a Avià

Paco Mancebo i María Díaz es proclamen campions d’Espanya de XCM a Avià

Avià ha acollit avui la disputa del Campionat d’Espanya de XCM en una sensacional Berguedà Bike Marathon. La prova ha comptat amb la participació de 600 ciclistes d’arreu d’Espanya, entre els quals han destacat Paco Mancebo i María Díaz, que finalment s’han emportat el títol.

Els aspirants a la victòria s’han posat al capdavant de la cursa en els primers compassos de la prova i han imposat un fort ritme pujant a la Figuerassa. El grup que encapçalava la cursa el formaven Paco Mancebo, Pedro Romero, José Luis Carrasco, José Márquez i Ramon Sagués. En el tram final de la prova, Mancebo ha marxat en solitari i s’ha proclamat campió d’Espanya de XCM amb un temps de 3 hores 9 minuts i 59 segons. Pedro Romero ha estat segon i Roberto Bou ha completat el podi.

En categoria femenina, la campiona de l’any 2015, Sandra Santanyes, ha dominat la primera part de la prova però finalment s’ha vist superada per María Diaz. Aquesta última s’ha acabat proclamant campiona amb un temps de 4 hores 1 minut i 13 segons. Santanyes ha estat segona i Susana Alonso ha completat el podi.

La Berguedà Bike Marathon també ha comptat amb una marxa popular sobre el mateix circuit del Campionat d’Espanya de XCM i una marxa popular d’iniciació en un traçat de 40 quilòmetres i 1.600 metres de desnivell positiu. Pau Bartoló i Txell Giménez han estat els primers en completar el recorregut.

Berguedà Bike Marathon María Díaz Paco Mancebo Pau Bartoló Txell Giménez

Comentaris