Futbol, UE Avià

La primera victòria de la temporada haurà d’esperar (1-1)

La primera victòria de la temporada haurà d’esperar (1-1)

La Unió Esportiva Avià ha empatat a 1 a casa contra el filial del Girona. Els avianesos sumen, així, el segon punt de la temporada contra un rival de prestigi i se situen de manera provisional a la 12a posició.

La primera meitat ha començat amb domini avianès però amb poques ocasions clares de gol.  Malgrat tot, el conjunt de Pablo Becerril mereixia un gol que, a base d’insistència, ha acabat arribant. Ha estat al minut 32 i l’ha fet un debutant: Miki Póveda. El davanter ha arribat aquesta setmana a l’Avià procedent del Manlleu i s’ha estrenat de la millor manera possible.

Amb el gol de Póveda, el conjunt avianès semblava que podria arribar al descans amb avantatge en el marcador. No ha estat així. A les acaballes del primer temps, el Girona B ha restablert l’empat en una jugada aïllada.

A la segona meitat, el joc s’ha igualat molt més i tots dos conjunts han mostrat la seva cara més desordenada. El partit es podia haver decantat en favor de qualsevol dels dos equips. Primer, el porter de l’Avià, Sergi Porcel, ha hagut de salvar els mobles aturant un u contra u. Més tard, Arnau Ruiz ha tingut la més clara pels avianesos: un xut des de 30 metres que ha tocat al pal. Sigui com sigui, el resultat no s’ha mogut i tots dos conjunts s’han hagut de repartir els punts.

El post-partit: Avià 0 Girona B 0

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Hem fet 30 minuts boníssims a la primera meitat, però amb el gol hem perdut una mica el control. Ens falta un puntet d’encert i sort per materialitzar les ocasions que tenim. Pel que fa al Miki Póveda, és un jugador que suma moltíssim al grup i és un perfil de jugador que no teníem. Ens ajudarà moltíssim.”

 

MIKI-POVEDA_rodo

Miki Póveda Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Estic molt content pel gol, però m’hagués agradat que servís per sumar els 3 punts. Hi ha molta qualitat al grup i crec que quan tinguem els automatismes més clars, tot serà més fàcil. És un plaer ser aquí: conec al míster des de fa anys i estic en un club molt familiar.”

Pots consultar la resta de resultats del grup de l’Avià de Primera Catalana i la classificació aquí.

FOTO. Ocasió de gol per l’Avià en el partit disputat aquesta tarda al municipal Alfons Gonfaus contra el Girona B / AUTOR: Marc Canturri

Girona "B" Miki Póveda Pablo Becerril Primera Catalana

Comentaris