Motor

Franc Serra guanya el TT de la prova catalana de la RFME Copa España Flat Track

Franc Serra guanya el TT de la prova catalana de la RFME Copa España Flat Track

Ferran Cardús (Suzuki Grau) és el nou líder  de la RFME Copa d’Espanya de Flat Track en la categoria FlatTrack Pro. El pilot català va vèncer en l’oval del Rancho Canudas i es va adjudicar una segona plaça en el TT l’endemà, dos resultats amb els quals arrabassa la primera posició de la general a Nico Terol (Profunda NicoGas) quan falten dues carreres per al final de la temporada. El campió del món de 125cc va ser setè i quart a pesar que corria amb una petita lesió en el braç, però ara ha caigut fins al tercer lloc en la taula de punts. El desavantatge pel que fa a Franc Serra (Alonso Racing Team), segon classificat, és de 3 punts.

La pluja va fer acte de presència sobre El Rancho Canudas durant el divendres anterior a la prova, quan es van registrar precipitacions de fins a vint litres per metre quadrat. El traçat va quedar completament inundat, però l‘equip del circuit va treballar a marxes forçades i va aconseguir que la pista estigués preparada per a poder. Dissabte també va ploure just abans de l’inici dels entrenaments lliures. Una vegada van arrencar els motors, les graderies es van omplir de públic i Ferran Cardús va iniciar el seu domini per acabar la nit vencent en la final, amb Franc Serra en segona posició i Vicent Navarro (Suzuki Grau) tancant les posicions d’honor. El pilot de Montmajor, Jordi Casas va finalitzar vuitè i Josep Pierdra de Berga va tancar el top 10. 

14316743_981111075331245_3577347930699044559_n

L’endemà, els pilots van competir en un TT amb salt. En aquest nou circuit, el pilot local Franc Serra va guanyar per primera vegada en el que va d’any per davant de Cardús (2º) i Carlos Espinosa (3º, Motos Siles). Josep Piedra va obtenir una sisena posició i Jordi Casas va finalitzar vuitè.  

Rookies

Ferran Sastre (Kawasaki Noyes Camp) va guanyar en l’oval i en el TT. Genis Gelada (Coward/Supermotard Kit) va pujar al podi dues vegades durant el cap de setmana i, amb aquests resultats, ha impedit que Sastre es proclamés campió a falta de  dues carreres perquè acabi la temporada. Ara és segon, amb un avantatge de 10 punts sobre Jaume Gaya Jr. (Maquina Motors) i Marc Capdevila (KTM Parcerisas), que estan empatats en la baralla per la tercera plaça.

Màster

Vicent Navarro va ser un altre dels pilots que va estrenar el seu caseller de triomfs al Rancho Canudas. En l’oval, ‘Barranquí’ va superar a Guillermo Cano (2º, ESR Bikes), guanyador en el TT i primer classificat en el campionat. Gràcies a aquests dos podis, el líder dels veterans es marxa de Catalunya amb 28 punts d’avantatge sobre el propi Navarro, mentre que Lluís Massana (KTM Parcerisas) és tercer.

La pròxima prova de la RFME Copa d’Espanya de Flat Track està programada pel dissabte 8 d’octubre. Encara no està confirmada la ciutat on estarà la pista. L’organització informarà a través del seu web oficial, així com dels seus comptes en Facebook i Twitter.

 

 

Globito Franc#18 FRANC SERRA: “Dissabte vam sortir forts demostrant que teníem ritme per guanyar però l’error de la final em va deixar en segon lloc. El TT ho haig de practicar una mica més, perquè em segueix costant acostumar-me a les condicions, però ho hem anat aconseguint i ho hem demostrat amb la primera posició en la final, així que estic molt content amb el cap de setmana a casa.

Resultats provisionals Round 3 | Catalunya

FlatTrack Pro

Óvalo: 1. Ferran Cardús, 2. Franc Serra, 3. Vicent Navarro, 4. Gerard Bailo, 5. Guillermo Cano, 6. Adrián Garín, 7. Nico Terol, 8. Jordi Casas, 9. Carlos Espinosa, 10. Josep Piedra, 11. Alejandro Ros, 12. Elia Gibert, 13. Jorge Frean

TT: 1. Franc Serra, 2. Ferran Cardús, 3. Carlos Espinosa, 4. Nico Terol, 5. Gerard Bailo, 6. Josep Piedra, 7. Adrián Garín, 8. Jordi Casas, 9. Alejandro Ros | No clasificados: Elia Gibert, Guillermo Cano

Classificacions generals provisionals

FlatTrack Pro

1. Ferran Cardús (91)
2. Franc Serra (81)
3. Nico Terol (78)
4. Gerard Bailo (51)
5. Brad Baker (50)
6. Adrián Garín (42)
7. Jordi Casas (36)
8. Guillermo Cano (34)
9. Josep Piedra (34)
10. Oliver Brindley (33)

 

FOTOS: Alonso Racing Team 

Alonso Racing Team Franc Serra Sala RFME Copa España Flat Track

Comentaris