Futbol, UE Avià

Primer punt de la temporada davant un rival de categoria (0-0)

Primer punt de la temporada davant un rival de categoria (0-0)

La Unió Esportiva Avià ha sumat un punt en el primer partit de la temporada. Els homes de Pablo Becerril no van jugar cap partit en la primera jornada perquè el seu, contra l’Andorra, es va aplaçar perquè el rival tenia compromisos de seleccions. D’aquesta manera, els avianesos han debutat en lliga avui en el partit de la segona jornada que els ha enfrontat al Sants. El resultat final ha estat el mateix que l’inicial: 0 a 0 i repartiment de punts.

A l’Avià li ha costat entrar al partit. Ha començat bastant dubitatiu i no ha estat fins al minut 15 quan l’equip ha començat a amenaçar l’estabilitat sobre el terreny de joc del rival. A partir del quart d’hora de joc, però, els avianesos han dominat la resta de primera part, tot i que no han estat capaços de materialitzar cap de les seves ocasions.

A la represa, el joc s’ha animat moltíssim i els dos equips han gaudit d’un penal a favor. El primer, comès per l’Avià, ha acabat amb una parada extraordinària del porter Sergi Porcel. El segon, cinc minuts més tard, ha acabat amb un xut de Miki López que ha sortit molt alt. A partir d’aquí, el Sants s’ha fet amb el control de la pilota però no ha materialitzat i l’Avià ha tingut alguna ocasió al contracop per endur-se els tres punts.

El post-partit: Avià 0 Sants 0

becerrilPablo Becerril Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“Estem molt satisfets amb el rendiment de l’equip. La categoria és apretada i pot donar la sensació que hem perdut dos punts, però crec que, venint d’on veníem, hem fet un pas endavant”

 

 

Sergi_rodoSergi Porcel Porter de la Unió Esportiva Avià

“Les sensacions són bones. He parat un penal i n’estic molt satisfet, però hem tingut ocasions per aconseguir alguna cosa més que un empat. És molt difícil fer mal al Sants i nosaltres hem estat a punt de fer-ho. No estic descontent però crec que hem d’anar millorant i anar a més”

 

FOTO. El partit d’aquesta tarda, disputat al municipal Alfons Gonfaus d’Avià / AUTOR: Marc Canturri

Pablo Becerril Sergi Porcel UE Sants

Comentaris