General

La berguedana Sara Pujals, convocada per la selecció catalana de pàdel

La berguedana Sara Pujals, convocada per la selecció catalana de pàdel

La jugadora berguedana Sara Pujals ha estat seleccionada per la selecció catalana de pàdel per representar Catalunya al Campionat d’Espanya Absolut per autonomies que se celebrarà a Màlaga els propers 7, 8 i 9 d’octubre.

Pujals considera que anar convocada “és un premi i un orgull“. La jugadora berguedana s’ha mostrat molt ambiciosa i convençuda de les possibilitats del combinat català: “em fa molta il·lusió i tinc moltes ganes d’intentar revalidar el títol aconseguit l’any passat per les meves companyes”.

Els entrenaments de la selecció catalana van començar aquest dilluns amb la visita dels exjugadors de futbol Carles Puyol i Iván de la Peña. Tots dos futbolistes van aprofitar l’ocasió per mostrar el seu suport a l’equip femení.

Victòria de Pujals al Gran Slam de Tortosa

Aquest diumenge, 11 de setembre, Sara Pujals es va imposar al Gran Slam de Tortosa del Circuit Català formant parella amb Paula Eyeraguibel. La parella va superar a Eva Gayoso i Anna Cortiles a la final per un clar 6 a 0 i 6 a 1.

Pàdel Sara Pujals

Comentaris