Futbol, C AT Gironella

Un gol en el descompte que ensorra una remuntada (3-2)

Un gol en el descompte que ensorra una remuntada (3-2)

El Gironella ha perdut els primers punts de la temporada al camp del Sallent. L’equip de Jordi Pont ha estat capaç d’empatar un partit que perdia per 2 a 0, però una jugada desafortunada en la darrera ocasió del partit ha decantat l’enfrontament en favor dels sallentins.

La primera part ha tingut vàries fases. El Gironella ha començat dominant, al quart d’hora el Sallent ha despertat i ha creat les primeres jugades de perill gràcies a una bona pressió, i al final del primer temps el partit ha embogit i s’ha convertit en una anada i tornada. Aquest joc ha afavorit al Sallent, que s’ha avançat en el marcador gràcies a una jugada desafortunada a les acaballes de la primera meitat.

A la represa, el Gironella ha recuperat el control de la pilota però el Sallent ha aprofitat un contracop per fer el segon. Els de Ponti, però, no s’han rendit i han remuntat el partit en poc més de 10 minuts. Un gol de Rafa Zafra i un altre d’Èric Santmartí han fet possible el que ningú esperava: restablir l’empat en un partit que s’havia posat molt costa amunt. A partir d’aquí, els gironellencs s’han crescut però no han materialitzat les seves ocasions i ho han acabat pagant. Una nova jugada desgraciada en l’últim segon de partit ha servit al Sallent per fer el tercer i ensorrar el conjunt de la perla del Llobregat.

pontiJordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Estic decebut perquè aixequem un partit que perdíem dos a zero i acabem perdent en el darrer minut. Sap greu. Crec que com a mínim mereixíem l’empat. L’equip ha fet les coses bé, només ens ha faltat evitar els errors defensius que tant ens han penalitzat i materialitzar un pèl més les ocasions.”

 

eric-santmartiÈric Santmartí Jugador de l’Atlètic Gironella

“Se’t queda cara de tonto. Hem tingut ocasions clares per guanyar, més que el rival. No hem fet una bona primera part però a la segona hem estat molt millor. Si mantenim aquest nivell de joc, aquest any no patirem i l’equip farà una bona temporada.”

 

 

FOTO. Partit de l’Atlètic de Gironella a Sallent, aquesta tarda / AUTOR: @AtGironella

CE Sallent Èric Santmartí jordi pont

Comentaris