Handbol

L’Handbol Berga manté la categoria

L’Handbol Berga manté la categoria

Darrer cop d’efecte per a l’Handbol Berga. Finalment, l’equip es mantindrà a Tercera catalana (Tercera preferent l’any passat), a causa d’una segona reestructuració de la Federació Catalana d’Handbol.

Això serà possibles gràcies a la renúncia de l’equip de Vic, club que es desfà per manca de jugadors. Els berguedans eren els primers a la llista d’espera en cas d’una renúncia, gràcies als resultats en la passada temporada regular, i, per tant, eviten el descens a Quarta catalana (Tercera catalana l’any passat). En la primera reestructuració van ser el Sant Andreu i l’Agramunt, els guanyadors de les eliminatòries de rectificació de la federació, els equips que van ser situats en aquesta categoria.

La Tercera catalana començarà el cap de setmana del 2 d’octubre. Els de Quico Sanz hi participaran en el Grup A, i el seu primer partit serà a la pista del Sant Cugat C. A falta de menys d’un mes per a començar la competició, doncs, l’Handbol Berga haurà de canviar els plans i preparar-se per a tornar a la categoria. En declaracions a Entre Rivals, el jugador Ramon Caballé ha valorat aquest canvi: “Tornarem a la categoria amb els mateixos objectius de l’any anterior i un any més d’experiència. Intentarem salvar la categoria”, ha sentenciat.

Cal recordar que una derrota a la darrera jornada de lliga va fer retornar al Berga a la zona de descens. Un error de la federació, però, va fer que s’haguessin de fer unes altres eliminatòries, entre el primer equip del descens i el darrer dels equips salvats, per a poder fer una reestructuració. Els berguedans, però, van perdre l’eliminatòria i no van aconseguir l’ascens per aquesta via.

 

FOTO: Josep Maria Serarols

agramunt Berga fch handbol berga handbol berga fans quico sanz ramon caballe sant andreu

Comentaris