General

Un dels tornejos de pàdel més importants del món comptarà amb una berguedana

Un dels tornejos de pàdel més importants del món comptarà amb una berguedana

La jugadora de pàdel, Sara Pujals (Berga, 1988), disputarà avui el primer partit del torneig que es celebra a Montecarlo i que forma part del circuit professional World Padel Tour, el més important del panorama mundial d’aquest esport. El torneig, que va començar dilluns, finalitzarà el proper 11 de setembre i és la primera edició amb quadre femení, ja que els anteriors anys només hi havia prova masculina.

La berguedana, juntament amb la seva parella Maite Gabarrús, jugarà a les 12 del matí contra la parella formada per Marta Ortega i Ariadna Sánchez, que actualment són les número 7 del món. Pujals es mostra convençuda que poden fer un bon resultat però ha volgut destacar la importància del torneig i l’alt nivell de les participants.

Pujals, que actualment és la número 28 del rànquing mundial i la número 10 del català, ha dit que “el nostre objectiu és superar-nos torneig a torneig i partit a partit, i ho estem demostrant amb l’ascens de les últimes setmanes”.

FOTO. Sara Pujals és al TOP-10 del rànquing català i al TOP-30 mundial / AUTOR: Arxiu particular

Montecarlo Pàdel Sara Pujals World Padel Tour

Comentaris