Motor

La RFME Copa d’España de Flat Track arriba a Casserres

La RFME Copa d’España de Flat Track arriba a Casserres

L’autèntic flat track americà arriba al Berguedà aquest cap de setmana. La segona prova doble de la temporada per la RFME Copa d’España de Flat Track es disputarà els dies 10 i 11 de setembre al Rancho Canudas, un circuit situat a Casserres en el qual els pilots s’enfrontaran a dos importants reptes: el dissabte a la nit competiran en un oval de ¼ de milla, rèplica del mític Daytona de AMA Pro Flat Track, i el diumenge ho faran en un TT (circuit que també té corbes a dretes) que, a més, incorpora un salt.

Nico Terol afrontarà la cita catalana des del liderat de la categoria FlatTrack Pro. El campió del món de 125cc va dominar a l’oval de Madrid i es va imposar a Ferran Cardús (2º, Suzuki Grau) i al berguedà Franc Serra (3º, Alonso Racing Team). Malgrat aquest resultat, Brad Baker (Kawasaki Noyes Camp) ocupa la segona posició en la taula de punts gràcies al seu doblet a València, però ara Cardús i Serra estan més a prop i li segueixen a 4 i 14 punts, respectivament. Amb els 50 punts que hi ha en joc sobre sòl català, tots dos podrien acabar la setmana per davant del campió nord-americà, i també col·locar-se al capdavant de la classificació.

Els pilots berguedans Jordi Casas (9º, Racing 19) i Josep Pedra (10º, Berga Offroad) tanquen el top deu de la categoria més competida de la RFME Copa d’España de Flat Track.

14068261_654706048028194_3255130443975880299_n

Streaming en directe amb Dennis Noyes

Motobuykers oferirà en directe les dues carreres del cap de setmana a través d’http://dirttrack.motobuykers.es Dennis Noyes serà l’encarregat de comentar tot el que passi a la pista a partir del dissabte a les 22:00 hores i del diumenge a les 14:00.

Les entrades tindran un preu de 10€ i nomès estaràn disponibles a les taquilles del Rancho Canudas una hora abans dels entrenaments lliures de cada jornada (19:00 h. del dissabte, 11:00 del diumenge).

Alonso Racing Team Flat Track RFME Copa España Flat Track

Comentaris