Futbol, CE Berga

El Berga planta cara però paga els errors puntuals (2-4)

El Berga planta cara però paga els errors puntuals (2-4)

L’estrena somiada no ha pogut ser. El Berga s’enfrontava a un rival molt complicat, les Franqueses, en un debut a Segona Catalana que s’augurava difícil. Els pronòstics s’han complert: el Berga ha plantat cara però ha acabat perdent per 2 a 4 contra els vallesans.

La primera part ha estat força dividida. Tot i això, el Berga ha sortit una mica mancat d’intensitat i dos errors puntuals els han condemnat a arribar al descans amb un desavantatge de 0 gols a 2. A la represa, el Berga ha aconseguit empatar el partit amb un gol de Sua i un altre de Dalmau. L’alegria, però, ha durat ben poc als berguedans que han vist com les Franqueses es tornava a avançar poc després, i sentenciava el partit a les acaballes.

Tot i la derrota, el punt més negatiu del partit s’ha viscut amb els 90 minuts ja complerts. Un aficionat ha tirat una llauna al terreny de joc i l’àrbitre ha decidit xiular el final del partit. En els propers dies el Berga sabrà si rep alguna sanció pel llançament d’aquest objecte.

El post-partit: Berga 2 Les Franqueses 4

pratcastella

Joan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Ens ha faltat intensitat en alguns trams de partit i, a més, ens hem trobat un rival molt efectiu al davant. La Segona Catalana és una categoria molt més dura que la Tercera i ens hem d’adaptar per fer una bona campanya.”

 

tornerJordi Torner Jugador del Club Esportiu Berga

“Hem sortit un pèl adormits i ho hem pagat amb els dos gols. A la segona part la dinàmica ha canviat i hem empatat però al final no ha pogut ser. Ara, toca pensar en la setmana que ve. Si seguim treballant igual, la setmana que ve anirà millor.”

 

FOTO. El primer onze titular del CE Berga a Segona Catalana / AUTOR: @ceberga1913

Joan Prat Jordi Torner Les Franqueses Segona Catalana

Comentaris