Motor

Franc Serra entre els tres millors pilots del món de Flat Track

Franc Serra entre els tres millors pilots del món de Flat Track

Desprès del primer podi mundialista la setmana passada a Itàlia, aquest cap de setmana Franc Serra Sala arribava al circuit de Morzès (França) amb molt bones expectatives. A diferència del circuit italià, el d’ahir ja era conegut pel pilot de Gironella.

El cap de setmana va començar amb èxit amb la pole de Serra. El d’Alonso Racing Team, desprès d’emportar-se el millor temps en els entrenaments es va mantenir en els primeres posicions fins arribar a la final on tenir una gran batalla amb el pilot que el precedia, acabant finalment al tercer graó del podi, mateixa posició a classificació general del Mundial.

La propera carrera que afrontarà Serra serà aquest cap de setmana amb la RFME Copa España de Flat Track que es disputarà aquí al Berguedà, concretament a Casserres, i ho farà amb aquesta motivació extra desprès d’acabar entre els tres millors pilots del Mundial de Flat Track.

Globito Franc

 

#18 FRANC SERRA: “Estic molt content pel resultat que m’ha donat tot el treball que he realitzat, i com sempre molt satisfet també pel treball de tot l’equip, ja que sense ells seguir en aquest nivell seria molt més difícil”.

Alonso Racing Team Franc Serra Sala MC Baix Berguedà

Comentaris