Futbol, C AT Gironella

Gran final de partit per començar la lliga amb bon peu (2-0)

Gran final de partit per començar la lliga amb bon peu (2-0)

L’Atlètic Gironella s’ha desfet de la Unió Esportiva Castellar per 2 a 0 en el primer partit oficial de la temporada. Gironellencs i vallesans han disputat un partit molt igualat que es podia haver decantat per qualsevol dels dos bàndols.

Tot i això, el conjunt del Berguedà ha arribat millor al tram final de partit i ho ha aprofitat per sentenciar l’enfrontament amb dos gols del davanter Rafa Zafra en els darrers deu minuts. El primer ha vingut a pilota aturada: Ferran Prat ha servit des del lateral de l’àrea i Zafra ha sorprès els defensors amb un cop de cap al segon pal que ha acabat dins.

Finalment, ja en temps afegit, els homes de Jordi Pont han aprofitat una jugada al contracop per fer el segon i assegurar els tres punts. Èric Santmartí s’ha escapat per banda dreta, ha fet la passada de la mort cap a Zafra i aquest últim només l’ha hagut d’empènyer dins.

El post-partit: Gironella 2 Castellar 0

ponti

Jordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

“Hem estat més encertats i hem treballat molt bé defensivament. El mal inici de l’any passat no es repetirà. Hem mantingut el bloc de la temporada passada i crec que aquest equip pot aspirar a coses importants.”

 

rafa-zafraRafa Zafra Davanter de l’Atlètic Gironella

“Porto dos anys molt fotut per les lesions i començar la lliga així és immillorable. L’equip està molt bé i tenim moltes ganes. No ens podem limitar a salvar-nos perquè crec que amb els jugadors que tenim podem estar a dalt.”

Jordi Pont Ponti Rafa Zafra UE Castellar

Comentaris