Futbol, UE Avià

Mor Gabriel Pérez, jugador de la Unió Esportiva Avià

Mor Gabriel Pérez, jugador de la Unió Esportiva Avià

El jugador del primer equip de la Unió Esportiva Avià Gabriel Pérez, de 20 anys, ha mort aquest matí a causa d’una apendicitis perforada que se li va detectar dimarts de la setmana passada. Procedent del San Mauro, el jugador era un dels fitxatges de l’Avià per aquesta temporada però encara no s’havia incorporat a la pretemporada de l’equip.

Gabri Pérez va perdre’s la primera part de la pretemporada perquè estava de vacances i, un cop a casa, la malaltia que se li va detectar li va impedir incorporar-se amb la resta del grup.

Des de l’equip, l’entrenador, Pablo Becerril, ha lamentat la mort de Pérez. “Per a nosaltres és un cop molt dur. Tot i que encara no s’havia incorporat al grup, nosaltres el sentim com a nostre”, ha dit el tècnic.

El primer equip avianès ha decidit suspendre l’entrenament previst per aquesta tarda perquè, segons Becerril, “hi ha coses que estan per sobre del futbol”.

FOTO. Presentació de Gabri Pérez, a l’esquerra -amb samarreta blava-, al municipal Alfons Gonfaus aquest estiu. A la dreta, el que havia de ser el seu entrenador, Pablo Becerril. / UE Avià (via Twitter)

Gabriel Pérez Pablo Becerril

Comentaris