Futbol, CE Berga, UE Avià

Berga i Avià s’enfronten demà a la segona Copa Queralt, cent anys després

Berga i Avià s’enfronten demà a la segona Copa Queralt, cent anys després

S’acosta la Copa Queralt. Demà, dijous 25 d’agost, a les 9 del vespre al camp de futbol de Berga, el Club Esportiu Berga i la Unió Esportiva Avià disputaran, cent anys després, lluitaran per un trofeu a partit únic que commemora el Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt. És la segona edició de la Copa Queralt, que ja es va disputar l’any 1916 en motiu de la Coronació de la Verge.

Serà el primer dels dos partits que Berga i Avià jugaran en menys d’una setmana. Diumenge, tots dos equips tornaran a enfrontar-se, però en aquest cas serà al municipal Alfons Gonfaus d’Avià en el partit de Festa Major del municipi avianès.

A principis d’estiu, Entre Rivals va poder parlar amb Lluís Minoves, del Club Esportiu Berga, sobre la recuperació de la Copa Queralt:

FOTOS. Documents que corroboren que es va celebrar la I Copa Queralt l’any 1916, i cartell de partits de pretemporada del CE Berga // Autor: @ceberga1913 (Twitter)

Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt Copa Queralt Lluís Minoves Queralt 2016

Comentaris