Motor

Franc Serra correrà aquest diumenge la segona prova del Mundial de Flat Track a Itàlia

Franc Serra correrà aquest diumenge la segona prova del Mundial de Flat Track a Itàlia

Franc Serra Sala torna a córrer a nivell internacional i ho fa desprès de la gran participació a la segona prova de la RFME Copa de España de Flat Track a Madrid on va guanyar una màniga i va escalar posicions a la general del campionat nacional.

El pilot de l’Alonso Racing Team arriba a Itàlia amb una vuitena posició a la general, gràcies a la bona actuació durant la primera prova del Mundial a la República Txeca. Aquest cap de setmana però, viatja fins al circuit de 400 metres a Badia Calavena (Verona) un circuit diferent al que es va trobar l’any passat a Terenzano, per tant el pilot de Gironella haurà d’aprofitar per rodar un dia abans, durant el campionat italià, per tal de conèixer una mica més el tipus de pista.

Franc Serra: “Hem tingut una gran evolució en poc temps i crec que podem estar en les primeres posicions. Hem treballat molt i el fet de poder córrer el dissabte ens ajudarà a sortir més forts a la carrera del diumenge”.

14022098_961157873993232_8308244502025288982_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto. Franc Serra Sala pilotant a la pista de Madrid.  Alonso Racing Team. 

 

Alonso Racing Team Franc Serra Sala

Comentaris