Bàsquet, Bàsquet Berga

Sergi Edo deixa de ser president del Bàsquet Berga

Sergi Edo deixa de ser president del Bàsquet Berga

El fins ara president de l’Associació Esportiva Bàsquet Berga, Sergi Edo, deixarà de ser-ho a partir del proper 31 de juliol després d’un any al capdavant de l’entitat. El propi Edo ha explicat en un comunicat que ja va anunciar que seria un mandat de curta durada per qüestions personals, quan va accedir al càrrec, el juliol de l’any passat.

Edo ha reconegut que la seva etapa a la presidència del Bàsquet Berga “ha estat un període de temps emocionant“. A més, el president ha afirmat que “el plaer de poder contribuir amb el meu petit granet de sorra ha estat altament gratificant”. Finalment, Edo ha aprofitat el comunicat per agrair la col·laboració i comprensió de totes les persones amb qui ha tingut relació durant l’etapa com a president d’un club, que sempre s’ha sentit “molt orgullós de representar”.

FOTO. Imatge d’un partit del primer equip del Bàsquet Berga d’aquesta passada temporada / AUTOR: Aleix Camprubí

Berga president Sergi Edo

Comentaris