Atletisme

L’atleta Pau Bartoló es posa al capdavant de l’Escola Trail dels Mountain Runners

L’atleta Pau Bartoló es posa al capdavant de l’Escola Trail dels Mountain Runners

Pau Bartoló és el nou coordinador de l’Escola Trail dels Mountain Runners del Berguedà. L’atleta d’Avià assumirà el càrrec a partir d’aquesta temporada per tal de “professionalitzar el servei que estem donant des de l’escola”, segons el seu vicepresident, Edu Sànchez.

Amb l’experiència de Pau Bartoló, els Mountain Runners volen prioritzar la qualitat per sobre de la quantitat. Cinc anys després de la seva fundació, l’Escola Trail ja compta amb més de 200 nens i nenes inscrits i 19 monitors que, a partir d’ara, “seguiran uns criteris més tècnics i es basaran en uns objectius de treball definits prèviament”, ha dit el propi Pau Bartoló.

La idea de l’entitat és que Bartoló coordini tots els monitors i els assessori amb consells tècnics que perfeccionin la formació dels nens. El Pau, per la seva banda, té la intenció de ser en persona a pràcticament a tots els entrenaments.

L’Escola Trail dels Mountain Runners del Berguedà és una iniciativa pionera en la regularització del trail running. L’objectiu de l’entitat amb l’entrada de Pau Bartoló com a coordinador és esdevenir un referent a nivell mundial. “Rebem mails d’entitats de molt lluny que volen saber com ens organitzem i com funciona l’Escola Trail per implantar la iniciativa a les seves zones”, afirma Bartoló. Els Mountain Runners sempre han estat els primers i, per tant, han hagut de fer “una feina que abans no estava feta”. Ara, però, volen fer un pas encara més gran i per això perfeccionaran a nivell tècnic la formació que donen.

FOTO. La regidora d’Esports a l’Ajuntament de Berga, Mònica Garcia, un dels portaveus dels Mountain Runners, Jordi Massaguer, l’atleta Pau Bartoló i el vicepresident de l’Escola, Edu Sànchez, a la presentació de la nova temporada / AUTOR: Marc Canturri

Comentaris