Futbol, UE Avià B

L’Avià B aconsegueix l’ascens a Tercera Catalana

L’Avià B aconsegueix l’ascens a Tercera Catalana

El filial de la Unió Esportiva Avià té plaça per jugar a Tercera Catalana. El conjunt avianès va quedar segon al grup 1 de Quarta Catalana i va perdre la promoció d’ascens contra el Viladrau, però una sèrie de renúncies de clubs que havien de jugar a Tercera ha propiciat l’ascens inesperat. D’entrada, però, la Federació Catalana de Futbol encaixaria a l’Avià “B” al grup del Vallès, de manera que no jugaria amb els equips del Berguedà i el Bages, sinó que s’enfrontaria als de la zona de Terrassa, Sabadell i rodalies.

La notícia s’ha rebut amb un cert sabor agredolç. D’una banda, l’ascens “il·lusiona a molts dels jugadors de casa amb els que ja s’ha parlat”, ha dit l’entrenador Lluís Fornells. Malgrat tot, jugar al grup del Vallès no sedueix i el club lluitarà durant els propers dies per obtenir una plaça a la lliga on hi ha el Puig-reig, l’Olvan i el Sant Salvador de Cercs, entre d’altres. “Ens ha agafat una mica per sorpresa i convé valorar moltes coses. El grup del Vallès trobo que és un grup més complicat que el que ens tocaria per situació geogràfica, i cal tenir en compte que estàvem dissenyant una plantilla per competir a Quarta Catalana. Tot i això, la idea és fer el possible per no haver de renunciar”, ha explicat Fornells.

Ara, el club entra en uns dies de negociacions. És un moment delicat, ja que la junta de la FCF es troba en un procés de transició, previ a les eleccions. En aquests moments, una junta gestora és l’encarregada de portar el control de l’organisme i això podria dificultar els tràmits.

Ascens FCF Tercera Catalana

Comentaris