Futbol, Futbol Sala

Una trentena de nens han participat al Campus Jordi Torras de Berga

Una trentena de nens han participat al Campus Jordi Torras de Berga

Una trentena de nens han participat al Campus Jordi Torras durant aquesta setmana a Berga. Des de dilluns passat, 27 de juny, fins demà, dia 2 de juliol, han pogut practicar el futbol i el futbol sala, i han pogut veure les diferències entre tots dos esports. De fet, el propi Jordi Torras ha destacat que “la gran diferència d’aquest campus respecte la resta és aquest treball en paral·lel de dos esports que tenen coses en comú però que són diferents”.

Torras, que va sotmetre’s a una operació al maluc fa menys d’un mes, ha tornat a donar nom al Campus però no hi ha pogut ser tan present com en edicions anteriors, ja que l’operació li impedeix fer esport. En tot cas, Torras ha reconegut que “no puc fallar a un campus que porta el meu nom. No hi sóc tant com en edicions anteriors, però hi sóc”.

Dilluns passat, coincidint amb l’inici del campus, Jordi Torras va concedir una entrevista a Ràdio Berga i a l’Aquí Berguedà. La pots escoltar íntegrament aquí:

campus torras 4

campus torras 3

campus torras 2

campus torras 6

Fotos. Participants del Campus Jordi Torras, a Berga // Imatges extretes de Facebook.

Berga Campus Jordi Torras

Comentaris