Futbol, CE Berga

El Berga es proclama campió de Tercera Catalana i puja de categoria

El Berga es proclama campió de Tercera Catalana i puja de categoria

El Club Esportiu Berga ho ha aconseguit. El conjunt de Joan Prat ha fet els deures a Cardona i s’ha proclamat campió del grup 7 de Tercera Catalana de manera matemàtica. La temporada que ve jugarà a Segona Catalana. Els berguedans s’han imposat per 0 a 1, de manera que s’asseguren el primer lloc de la classificació a falta de dues jornades pel final de lliga. El seu gran perseguidor, el Matadepera, ha empatat al camp del Súria 2 a 2.

Així doncs, la propera temporada el Berga i el Gironella tornaran a coincidir en una categoria, després de diversos anys militant en diferents divisions, sempre i quan el Gironella remati la seva salvació al grup 4 de Segona Catalana en aquest final de maig.

https://www.facebook.com/EntreRivals/videos/489481331247279/

 

D’altra banda, l’ascens del Berga dóna lloc a un altre equip de la comarca a Tercera Catalana. Es tracta del Sant Salvador de Cercs que, com a campió de Quarta Catalana, jugarà al grup 7 de Tercera l’any vinent. A més, la comarca estarà pendent d’un altre possible ascens a Tercera, ja que l’Avià B jugarà la promoció d’ascens en les properes setmanes i, en cas de guanyar-la, s’uniria al Sant Salvador com a nous equips de Tercera.  Per contra, la mala notícia de la temporada en aquesta categoria és el descens del Gironella B a Quarta Catalana.

FOTO: Ivan Camps

Ascens a Segona Catalana

Comentaris