Futbol, C AT Gironella B, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

El Berga-Gironella B allarga l’alegria d’uns i prolonga la decepció dels altres

El Berga-Gironella B allarga l’alegria d’uns i prolonga la decepció dels altres

No hi van haver sorpreses. El líder de Tercera Catalana i el cuer s’enfrontaven en un partit que, sobre el paper, havia de ser còmode per l’equip de dalt. Així va ser. El Berga, que arribava al partit al cap davant de la classificació i hi segueix un cop acabada la jornada, en va prou amb una bona primera meitat contra un Gironella B, que és virtualment equip de Quarta Catalana. 3 a 0 final en un partit on els berguedans va fer dos gols abans d’arribar al descans i van rematar la feina a la segona meitat.

Paral·lelament, al sud de la comarca, el Puig-reig rebia la visita de l’Artés, penúltim classificat però que acumulava tres victòries consecutives. Els bagencs van allargar la bona ratxa i de quina manera. 1 a 4 en un camp -el del Puig-reig- on aquesta temporada només hi havia guanyat el Matadepera. Amb la derrota, els puigreigencs diuen pràcticament adéu a les possibilitats de lluitar per la tercera plaça, ja que el Can Trias va guanyar i torna a ser a 12 punts.

Per la seva banda, l’Olvan va perdre al camp del Cardona per un contundent 4 a 1. Els del Berguedà van encaixar dos gols en els primers cinc minuts i, malgrat que van retallar distàncies abans de la mitja hora de joc, no van ser capaços de tornar a empatar el partit i el Cardona va sentenciar. Tot i la derrota, l’Olvan segueix fora del descens. Ara, però, la distància que el separa dels llocs crítics és de només tres punts, ja que el Marganell va guanyar al Gimnàstic de Manresa (2-5) i manté vives les esperances de salvar-se.

Foto. Club Esportiu Berga (via Twitter)

Tercera Catalana

Comentaris