Futbol, C AT Gironella, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

El Berga, nou líder de Tercera Catalana

El Berga, nou líder de Tercera Catalana

Han calgut 27 jornades perquè el Matadepera perdés el primer partit de la temporada. Ara bé, ho ha fet en el xoc més decisiu: diumenge, al municipal de Berga. Els berguedans van fer bo el factor camp per endur-se el partit per 2 a 0 i passa a ser líder en solitari de Tercera Catalana.

El Berga arribava a la jornada 27 com a colíder de la lliga, aguantant al peu del canó els grans números del Matadepera i amb opcions de prendre-li la primera plaça de la classificació. Com a locals, els berguedans partien com a favorits, però la imbatibilitat del Matadepera era una pedra díficil de treure del camí. Al final, però, un gol de Sergi Ruiz, de penal, i un altre de Nabil El Marnissi van ser definitius. Un 2 a 0 que apropa una mica més al Berga al somiat ascens a Segona i que el situa amb 63 punts, a 3 del Matadepera i a 8 del Can Trias.

Pel que fa a la resta de partits dels equips berguedans de la categoria, cap derrota: el Gironella B va guanyar al Navàs a domicili (2-3), l’Olvan va superar el Marganell en un partit que suposa una bombona d’oxígen en la lluita per evitar el descens (0-2) i el Puig-reig va empatar a 0 amb el Fruitosenc en un partit que escenificava la lluita per la cinquena plaça. Amb l’empat a 0 contra els bagencs, el Puig-reig segueix cinquè, amb 43 punts i se situa a només 5 punts del Santpedor. Per la seva banda, l’Olvan agafa aire, se situa amb 31 punts i deixa les places de descens a 5 punts. I finalment, el Gironella B no perd l’esperança tot i la delicada situació: suma 19 punts i és penúltim, a 12 de l’Olvan, que marca el tall.

De cara al proper cap de setmana, el Puig-reig visita el camp del Can Trias, actual tercer classificat. El Berga intentarà consolidar-se a la primera posició al camp del Marganell, que arriba tocat després de la derrota contra l’Olvan i que necessita sumar per no complicar-se encara més la permanència. Per la seva banda, l’Olvan rebrà al Gimnàstic de Manresa en una bona jornada per allunyar-se definitivament de la zona calenta. I finalment, el Gironella B té l’oportunitat de donar-li un cop de mà al Berga: rep al Matadepera a casa.

Foto. Berga Fans (via Facebook)

Tercera Catalana

Comentaris