Motor

El circuit d’Olvan acull la primera carrera de la Lliga Catalana de Motocròs de Nens

El circuit de motocròs d’Olvan va acollir diumenge la primera prova de la Lliga Catalana de l’especialitat motociclista de motocròs amb la participació d’un centenar de pilots.

La cita marcada pel bon temps, va comptar amb les categories de MX 125 2T, MX 50, MX 65, MX 85 Cadet, MX 85 Juvenil i MX Sots 18 4T.

A les 9 del matí va arrencar l’activitat al circuit berguedà amb els entrenaments i al voltant de les 11 es va iniciar la primera mànega.

La cursa, organitzada el Moto Club Baix Berguedà, va tenir com a vencedor en la categoria MX 125 2T,  a Alex Santin, que va quedar per davant d’Alex Soles i Marc Fontanals.

En MX Sots 18 4T Alex Canals, Marc Oliveras i Pol Guardia van marcar els millors temps en aquesta categoria.

En la categoria MX 85, per una banda tenim els Cadets, on Eric Tomas va guanyar seguit de Arnau Llado i Gerard Comellas. I per l’altra, en Juvenil, Guillem Farrés, Marc Pamias i Raul Sanchez van ser els més ràpids.

Pau Magria, Daniela Guillén i Arnau Garcia van pujar al podi de MX 65.

Pel què fa als més petits, MX 50,  Gorka Gordoy va superar a Pau Alsina i a Iker Diez.

La següent carrera que organitza el MC Baix Berguedà serà el Campionat del Món de Trial a Olvan i Cal Rosal el proper 9 i 10 d’abril.