Futbol, C AT Gironella

El Gironella remunta, goleja i segueix escalant (4-1)

El Gironella remunta, goleja i segueix escalant (4-1)

L’Atlètic Gironella va demostrar que segueix en un gran estat de forma, en remuntar un resultat advers i acabar golejant al Can Parellada, per 4 gols a 1. L’equip es va sobreposar a una mala primera meitat i a un 0 a 1, i va acabar dominant clarament el partit i golejant al rival. Amb els punts, l’equip segueix treballant per evitar el descens i puja fins a la 16a plaça, l’avant penúltima.

El Can Parellada va començar plantejant un partit que el Gironella no esperava. Els visitants jugaven amb 2 puntes i la resta de l’equip tancat a camp propi, entregant la pilota al rival. Encara en aquest inici de tempteig, després un servei de banda, amb un mal refús del Gironella, una pilota arriba a peus de Jonathan Sánchez, qui aconseguia marcar el gol dels visitants (14′), i posa a l’Atlètic en una situació en la qual no s’havia trobat en les darreres jornades: per darrere en el marcador. El principal problema dels locals era que els mig-campistes no trobaven bones línies de passada i, conseqüentment, l’equip no arribava amb claredat a la porteria rival. A més, l’equip no va estar gaire bé a pilota aturada. L’única ocasió gironellenca d’aquesta meitat va ser xut aïllat d’Eric.

A la segona meitat, l’entrada de Pau Ragués canvia el partit. Aquest va aprofitar una errada de la defensa del Can Parellada per driblar-se el porter i empatar el duel (48′). A partir d’aquí, els visitants seguien buscant un ritme de partit baix, però el Gironella va poder imposar-ne un de ben alt, movent la pilota i generant ocasions. Ángel va fallar un clar 1 contra 1, que podria haver suposat que  els locals s’avancessin al marcador. El partit es va posar de cara quan Gómez va veure una targeta vermella (71′) per una dura entrada sobre Safont, a la zona del córner. L’Atlètic no ho va desaprofitar i, al cap de pocs minuts, una passada enrere de Ferran va arribar als peus de Guifré, qui la va controlar i, amb un bon xut, va anotar el segon gol (75′). A partir d’aquí, els berguedans van tenir diverses ocasions: tir lliure indirecte, dues faltes i alguna altra jugada. El 3 a 1 el va fer Eric (82′), superant el porter pel primer pal, després d’una jugada col·lectiva. El resultat definitiu, el 4 a 1, va arribar ja a les acaballes, dels peus d’Escalé (89′).

D’aquesta manera, el Gironella segueix sumant i ja porta 6 jornades sense perdre (4 victòries i 2 empats). D’aquesta manera, els berguedans pugen fins a la 16a posició, amb 19 punts, a un del triple empat a la 12a plaça.

A la propera jornada, la 19a, l’equip visitarà al Vic Riuprimer. Els osonencs són ara 6ns, amb 30 punts (8 victòries, 6 empats i 4 derrotes).

 

FITXA TÈCNICA:

CF Atlètic Gironella: Guillem Maza, Guifré Dalmau, Eric Santmarti, Adrià Sellarés, David Safont, Antoni Sibila, Artur Feliu, Ferran Prat, Pol Ginestà, Ángel de la Concepción, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Pau Ragués, Pau Tomàs, Josep Boatella, Joaquim Escalé, Miquel Noguera.

CD Can Parellada: Jonathan Ortega, Jonathan Valverde, Juan José Leoncio, Alejandro Gómez, Cristian Ruz, Carlos Sánchez, Ángel Alcarria, Rubén Ruiz, Jordi Plaza, Jonathan Sánchez, Ángel Hernández. També van participar: Raul Palma, Yeray Puertos, Daniel Alen.

 

Declaracions d’Ivan Cortizo, segon entrenador de l’Atlètic Gironella

Comentaris