Futbol, UE Avià

Un gol de Max Morell apropa l’Avià als líders (1-0)

Un gol de Max Morell apropa l’Avià als líders (1-0)

Debut i gol. Un solitari gol del debutant Max Morell, que aquesta setmana ha fitxat per l’Avià procedent del Rubí (Tercera Divisió, Grup 5), ha permès als avianesos imposar-se al Girona B per 1 a 0.

A la primera meitat, l’Avià ha estar el clar dominador però les ocasions han brillat per la seva absència. Per la seva, el filial gironí s’ha dedicat a defensar la seva porteria i amb prou feines ha travessat la línia del mig de camp, de manera que la defensa avianesa ha viscut molt tranquil·la durant els primers 45 minuts. Una primera meitat força ensopida que ha acabat de manera immillorable per l’Avià. A falta d’un sol minut per arribar al descans, el nou davanter centre de l’equip, Max Morell, ha rematat al primer pal un còrner servit des de la banda esquerra i ha permès als d’Oliver Ballabriga arribar a la mitja part amb avantatge en el marcador.

A la represa, el Girona B  ha introduït dos canvis per donar aire fresc a l’equip, mentre que l’Avià ha sortit amb els mateixos onze homes sobre el terreny de joc. Tot i això, l’escenari era francament propici perquè l’Avià s’emportés els tres punts del partit fins que l’àrbitre ha començat a agafar protagonisme amb decisions que han fet enfadar de valent a jugadors i aficionats del municipal. A falta de poc menys de mitja hora per acabar el partit, el col·legiat ha expulsat discutiblement a Aleix Béjar i ha deixat amb 10 homes als locals. Amb inferioritat numèrica sobre el camp, els avianesos s’han dedicat a defensar l’avantatge mentre el Girona B es bolcava a l’atac en busca de la igualada. Al final, la solidesa defensiva de l’Avià combinada amb un filial gironí molt erràtic de cara a porteria han fet que l’1 a 0 fos el resultat definitiu.

Un cop finalitzada aquesta primera jornada de la segona volta, la classificació del grup 1 de Primera Catalana és aquesta:

1CAT1

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Toni Líria, Miki López, Marc Guijarro, Oriol Martínez, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, Max Morell, David Fernández, Pablo Mitjans i Oriol Dalmau. També han jugat Youssef Ezzejjari, Joan Noguera i Jordi Esteve.

GIRONA B: David Pedro Oliveros, Javier Morales, Ferran López, Marc Carbo, Marc Gelmà, Soufiane Jebari, Marc Bonaventura, Nahuel Arroyo, Yaya Sibide, Joan Pujol i Fallou Galass Wade. També han jugat Sanding Mballo, Genís Balaguer i Carles Sala.

GOLS:

Min. 44. Max Morell, 1-0.

Max Morell Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris