Motor

Franc Serra, únic pilot berguedà al Superprestigi Dirt-Track

Franc Serra, únic pilot berguedà al Superprestigi Dirt-Track

Contra tot pronòstic, desprès de la caiguda a l’última prova de la Copa Rodi Dirt Track  a Albi (Lleida), on es va fracturar la clavícula dreta, Franc Serra va córrer aquest cap de setmana al Palau Sant Jordi de Barcelona.

En un any amb moltes experiències per Serra, recordem que és el campió de la Copa Rodi Dirt-Track d’estiu, ha viatjat a França i a Itàlia per córrer proves del Campionat del Món de l’especialitat i també ha disputat la majestuosa carrera del campionat americà de Dirt Track a Las Vegas. Ara bé, a la final de l’última prova de la Copa Rodi Dirt-Track a la població lleidatana d’Albi va patir una caiguda que li va causar el trencament de la clavícula, 5 dies més tard va ser operat i era dubte per la tercera edició del Superprestigi.

Les ganes i la motivació per a poder derrapar juntament amb els millors pilots de MotoGP i pilots americans, el van fer tornar a pujar a la moto.

franc palau

Dijous va fer un petit tast on va poder veure que tot i la molèstia, podia aguantar-se bé sobre la motocicleta. Els primers entrenaments els va fer divendres on mica en mica anava agafant més força, però no va arribar a millorar els temps fins dissabte. Tot i sentir-se còmode, un cop a pista i juntament amb la resta de pilots, Serra va agafar una mica de por al patir una caiguda i tocar amb altres corredors. Recordem que una caiguda forta hagués suposat una altra operació i molt temps de recuperació per Serra.

Amb precaució, el pilot de Gironella, Franc Serra va entrar a la repesca però no va poder obtenir un bon resultat. Tot i això, el d’Alonso Racing Team valora molt positivament la seva actuació, ja que tot i la lesió va poder aguantar bé i rodar ràpid quan anava sol a pista.

Franc Serra només pensa en recuperar-se del tot i entrenar fort per la temporada 2016.

franc palaau

Alonso Racing Team Franc Serra Sala MC Baix Berguedà

Comentaris