Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella aconsegueix l’anhelada victòria (0-3)

L’Atlètic Gironella aconsegueix una victòria molt desitjada, la primera fora de casa, i després de 9 jornades sense guanyar. Els berguedans van aconseguir guanyar al camp del San Lorenzo, per 0 gols a 3. Tot i això, l’equip segueix cuer a Segona catalana.

L’inici no va ser bo. El Gironella semblava que no hagués sortit del vestidor, mentre que el San Lorenzo llençava pilotes llargues per guanyar l’esquena de la defensa, a través de les quals van aconseguir dues ocasions. Tot i aquest inici, Pau Ragués, al minut 5, va aconseguir el primer gol, colant la pilota pel primer pal, després de remuntar des de la línia de fons i retallar cap a l’interior. Tot i això, aquest gol que va aconseguir trencar amb la mala dinàmica, sobretot golejadora, de l’equip, va ser l’excepció d’uns primers 20 minuts, clarament dominats pels locals, que tenia oportunitats gràcies a les facilitats que donava el Gironella en defensa. No obstant això, els berguedans aconseguien crear cert perill, sobretot amb pilotes que aguantava Ángel, lluitant amb el central, i buscant segones jugades. L’equip no estava incòmode i, de fet, va tenir alguna ocasió, combinant per banda esquerra, amb una de les quals Ferran no va aconseguir rematar una centrada de Salla. Per primer cop aquesta temporada, el Gironella arribava al descans havent estat per davant pràcticament des de l’inici.

L’Atlètic va tenir el control del partit des de l’inici del segon temps. El San Lorenzo seguia apostant pel joc directe, però només van aconseguir dues centrades, en les quals Xisco es va mostrar molt segur. El segon gol va arribar dels peus d’Ángel, al 67, després de no haver aconseguit marcar pocs minuts abans. Després d’una assistència de Ragués, el davanter gironellenc ho va tornar a intentar de vaselina i, aquest cop, no va perdonar. El 2 a 0 va aportar molta tranquil·litat als berguedans. Després del gol, el San Lorenzo es va quedar amb deu jugadors, després de l’expulsió de Juan Carlos Leal, al minut 72. Pocs minuts després, al 79, Eric Santmartí va ampliar distàncies, després de recuperar una pilota, en una errada en la sortida dels rivals, superant al porter amb un xut creuat. A partir d’aquí, l’Atlètic va seguir amb el control del partit, sense crear gaires ocasions, deixant passar els minuts, i gaudint amb la pilota.

Els de Jordi Pont segueixen a la darrera posició de la taula, ja que els dos rivals directes també van guanyar. Amb 9 punts, els berguedans empaten amb el Joanenc, penúltim classificat.

El proper rival dels de Gironella serà el Lliçà d’Avall. Els del Vallès Oriental són, amb 19 punts, els 9ns classificats.

 

Escolta les declaracions a Entre Rivals de l’entrenador de l’Atlètic Gironella, Jordi Pont.

Comentaris