Futbol, UE Avià

L’Avià conquesta el camp del Farners en temps afegit (1-2)

L’Avià conquesta el camp del Farners en temps afegit (1-2)

Els més forts lluny del Berguedà. La Unió Esportiva Avià guanya al camp del Farners per 2 a 1 i suma la cinquena victòria fora de casa en set partits. Aquesta temporada, només el Vic ha estat capaç de superar als avianesos com a visitants. 

La primera meitat va ser dominada de manera clara per l’Avià, tot i que les ocasions de gol van brillar per la seva absència. Cal dir que l’Avià es va acostar a la porteria local en diverses ocasions però amb poc perill, mentre que el Farners no va xutar ni un sol cop a la porteria defensada aquesta jornada per Sergi Porcel.

A la represa, el Farners va sortir amb més empenta i disposat a plantar cara a l’equip d’Oliver Ballabriga. Amb aquest escenari, el gol local no va tardar en arribar. Va ser en una jugada de murri en què el davanter del Farners, Marc Vila, va aprofitar una falta d’entesa entre porter i defensa avianesa per fer el primer gol. Era al minut 47 i, per tant, encara quedava gairebé tota la segona meitat per endavant.

El gol va fer que l’Avià es creixés i recuperés el domini absolut del partit. Els del Berguedà van protagonitzar les ocasions més clares del segon temps i el gol de l’empat va acabar arribant. Va ser obra de Peque, que al minut 73 va aprofitar una pilotada per guanyar l’esquena a la defensa local i marcar a plaer.

Amb l’empat, el partit es va trencar fins que es va entrar en uns minuts finals amb moltes interrupcions. Unes aturades del joc que van fer que l’àrbitre afegís set minuts de descompte, que l’Avià va aprofitar per marcar el gol de la victòria. Al minut 94, a la sortida d’un còrner, Gigi va rematar de cap amb autoritat i va fer pujar el definitiu 1 a 2 al marcador. Val a dir que el Farners en va tenir una per empatar, però Sergi Porcel va salvar sota pals.

Amb aquesta victòria l’Avià es manté enganxat a la part alta. Aquesta jornada, dels 8 primers classificats, 6 han estat capaços de guanyar. El Mollet, però, que fins ara anava líder, ha perdut, i això fa que l’Avià, amb 24 punts, se situï a només 3 punts del nou líder, que és l’Horta, amb 27 punts.

CLASSIFICACIO1A

I de cara a la setmana que ve, compromís teòricament assequible pels d’Oliver Ballabriga, que s’enfronten a l’Abadessenc com a locals. Els del Ripollès fins ara eren cuers, però que aquesta setmana han guanyat a casa al Lloret i avancen al Molletense, que passa a ser últim. De totes maneres, l’Abadessenc suma només 7 punts en 14 jornades.

FITXA TÈCNICA:

CE FARNERS: Martí Bartrina, Pau Pellicé, Marc Massegu, Josep Riart, Miquel Criado, Marc Vila, Ivan Fernández, Raúl Arjona, Ricard Sola, Joan Tena i Ferran Nierga. També van jugar Lauren Ortiz, Enric Dot i Antoni Güell.

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Toni Líria, Roger Brunet, Marc Torres, Josep Casasayas, Miki López, Marc Guijarro, Oriol Martínez, Joan Noguera, Jordi Esteve i Pol Pintó. També van jugar Pablo Mitjans, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, Josep Maria Valls i David Fernández.

GOLS:

Min. 48. Marc Vila, 1-0.

Min. 73. David Fernández “Peque”, 1-1.

Min. 94. Marc Guijarro “Gigi”, 1-2.

 

CE Farners Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris