Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Ple de derrotes berguedanes a Tercera i primera ensopegada de l’Avià B a Quarta

Ple de derrotes berguedanes a Tercera i primera ensopegada de l’Avià B a Quarta

Mal cap de setmana pels equips de la comarca que militen al grup 7 de Tercera Catalana. El Berga i el Puig-reig, que començaven la jornada compartint liderat, van perdre contra Fruitosenc (3-1) i Sant Pere Nord (2-0), respectivament, i cedeixen la primera plaça al Can Trias i la segona, al Matadepera. Esmentar també que el Matadepera és l’únic equip de la categoria que aquestes alçades encara no coneix la derrota (7 victòries i 7 empats en 14 jornades).

A la part mitja-baixa de la classificació, l’Olvan cau fins la 15a plaça després de la derrota a casa davant el Viladecavalls (2-4), mentre que el Gironella es manté 17è en caure derrotat amb claredat al camp del Can Trias (5-0).

Resultats i classificació de Tercera Catalana (G.7)

A Quarta Catalana, l’Avià B va cedir els primers punts de la temporada en perdre el derbi comarcal contra el Casserres (1-0). Els avianesos, però, segueixen liderant amb comoditat la classificació (33 punts de 36 possibles). Darrera seu, hi trobem al Sant Salvador, que aquesta setmana va aconseguir una victòria important al gèlid camp de Puigcerdà (3 a 8). Els de Joan Tàpies són segons, amb 25 punts, seguits de ben a prop pels filials del Súria i del Sallent i pel Casserres, que amb la victòria contra l’Avià B es col·loca cinquè, amb 24 punts.

Un pèl més avall però sense desenganxar-se de la lluita pel segon lloc, hi trobem al Montmajor, que va superar el Vilada en l’altre derbi comarcal del cap de setmana (2 a 0). Els homes de Jordi Casas són ara mateix setens, amb 20 punts, i agafen una distància de 8 punts respecte el seu principal perseguidor: el Puigcerdà. Seguint de ben a prop al conjunt de la Cerdanya, precisament, hi trobem al Puig-reig B, que aquesta setmana ha empatat a 5 amb el Sant Llorenç de Morunys i guanya una posició. Els puigreigencs són desens, amb 10 punts, i avancen la Monistrolenca. Per la seva banda, l’últim dels equips de la comarca és el Vilada que amb la derrota a Montmajor es manté 12è, amb 9 punts.

Resultats i classificació de Quarta Catalana (G.1)

De l’actualitat de Quarta Catalana i del futur dels equips de la comarca a la categoria, en vam parlar a la tertúlia de l’Entre Rivals del passat diumenge. Escolta-la aquí:

Quarta Catalana Tercera Catalana

Comentaris