Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Segueix la lluita entre Puig-reig i Berga a Tercera; L’Avià ‘B’ no cedeix a Quarta

Segueix la lluita entre Puig-reig i Berga a Tercera; L’Avià ‘B’ no cedeix a Quarta

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 13

Només una victòria berguedana, la del Puig-reig al camp del Súria, per 2 a 0, aquesta jornada. Per altra banda, empat a 1 del Berga en la visita del Gimnàstic de Manresa, empat a 2 del Gironella ‘B’ en la visita del Fruitosenc, i derrota de l’Olvan, per 3 a 1, al camp de la Pirinaica.

Amb aquests resultats, el Puig-reig torna al lideratge de la categoria amb 28 punts, els mateixos que el Berga, que és segon. A la part baixa hi segueixen l’Olvan i el Gironella B, que amb 14 i 6 punts segueixen 14ns i 17ns, respectivament.

La propera jornada, la 14a, que es disputarà després del pont, comptarà amb les visites del Gironella ‘B’ al camp del Can Trias (3r amb 26 punts), del Berga al del Fruitosenc (8è amb 19 punts) i del Puig-reig al del Sant Pere Nord (6è amb 22 punts). Per altra banda, el Viladecaballs (15è amb 14 punts) visitarà el camp de l’Olvan.

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 11

Nova victòria de l’Avià ‘B’, per 4 gols a 1, en el derbi contra el Montmajor. També va guanyar el seu derbi el Sant Salvador de Cercs, en el seu cas contra el Puig-reig ‘B’, per 3 a 0. L’altra victòria berguedana la protagonitzà el Vilada, al imposar-se per 3 a 1 en la visita del Puigcerdà. La part negativa la protagonitza el Casserres, que va caure golejat a Súria per 9 gols a 3.

L’Avià ‘B’ segueix intractable, ja que encara no s’ha deixat cap punt pel camí, i segueix líder amb 33 punts. El segueixen el Sant Salvador de Cercs, que ja és 3r amb 22 punts, el Casserres, que baixa fins al 6è lloc amb 21, i el Montmajor, que segueix 7è amb 17. Segueixen a la part baixa el Puig-reig ‘B’, que és 11è amb 9 punts, i el Vilada, que, amb els mateixos punts, puja fins a la 12a plaça.

Després del pont, dos derbis berguedans: el Montmajor rebrà el Vilada i l’Avià ‘B’ visitarà el Casserres. A part d’aquests duels, el Puig-reig ‘B’ rebrà el Sant Llorenç de Morunys (9è amb 11 punts) i el Sant Salvador de Cercs jugarà al camp del Puigcerdà (8è amb 12 punts).

Resultats i classificació

 

FOTO: @cepuigreig

Comentaris