Motor

Franc Serra es fractura la clavícula dreta al Dirt Track d’Albi

Franc Serra es fractura la clavícula dreta al Dirt Track d’Albi

El fred es va fer present a l’última prova de la Copa Rodi Dirt Track de Lleida a la localitat d’Albi.

El de Gironella, havia començat molt bé el dia realitzant el millor temps en les entrenaments cronometrats i passant directament a la Superfinal. Ara bé, en aquesta Superfinal va partir una caiguda a causa d’una topada amb un rival i li va suposar una fractura en la clavícula dreta.  Serra que ja estava inscrit pel Superprestigio de Barcelona al guanyar la Copa d’estiu, és ara dubte per a poder participar, tot dependrà de cop vagi l’operació d’avui i la posterior recuperació. N’estarem atents.

Per altra banda, el també pilot d’Alonso Racing Team, Gerard Riu, tot i començar molt bé el dia (fent el segon millor temps en els primers entrenaments), un error en la sortida d’una mànega i una caiguda en una altra, van deixar sense opcions al pilot de Casserres per aconseguir plaça al Palau Sant Jordi.

riu

També van participar dos berguedans més, Jordi Casas de Montmajor  i Josep Piedra de Berga, però cap dels dos va poder passar a la Superfinal.

EnduRoc a Súria

Per altra banda, diumenge es van aplegar més de 600 pilots a Súria per a disputar una de les millors proves més extremes d’enduro del país, l’EnduRoc.

Guillem Franquesa va acabar en la posició 22 de la general i 7º en Júnior Superior i Marc Mujal va acabar 19º en l’Scratch i quart a Enduro 3.

mujaal

Dirt Track Enduro Franc Serra Sala Gerard Riu Guillem Franquesa Marc Mujal Superprestigio Dirt Track

Comentaris