Futbol, C AT Gironella

El Gironella segueix sense marcar, però mostra símptomes de millora (0-0)

El Gironella segueix sense marcar, però mostra símptomes de millora (0-0)

L’Atlètic Gironella va aconseguir un punt al empatar a 0 en la visita del Sant Quirze del Vallès, un equip de la part alta, que arribava amb 5 victòries consecutives. Tot i trencar la mala ratxa i mostrar símptomes de millora, l’equip segueix amb la seva falta d’encert de cara a porteria.

L’inici va ser molt bo per part dels locals, i ja es van notar les aportacions dels nous fitxatges, especialment les de Pau Ragués. L’equip, però, no aconseguir marcar, i els nervis anaven a més. La segona meitat ja va ser més anivellada, i el partit es va anar trencant. El Gironella es va veure obligat a fer alguns canvis per precaució, per lesions petites. Qualsevol dels dos equips s’hauria pogut emportar el partit.

Tot i no aconseguir marcar, des del cos tècnic creix l’optimisme. Les noves incorporacions (Ragués, de l’Avià, i Escalé, del Berga) es van sumar a la millora en l’actitud dels jugadors, cosa que fa créixer l’optimisme a Gironella.

Amb aquest empat, els berguedans segueixen cuers del Grup 4 de Segona catalana, però empaten, amb 6 punts, al Joanenc, el penúltim classificat. Amb aquest empat, l’equip ja en suma 3, a més d’1 victòria i 9 derrotes.

Després del pont, a la Jornada 14, l’Atlètic visitarà el San Lorenzo. Després de guanyar, l’equip puja fins a la 9a plaça, sumant 19 punts.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Guifré Dalmau, Eric Santmartí, David Safont, Antoni Sibila, Marc Oses, Ferran Prat, Pau Ragués, Pol Ginestà, Josep Arqué, Ángel de la Concepción, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Artur Feliu, Adrià Sellarès, Joaquim Escalé, Josep Boatella, Miquel Noguera.

FC Sant Quirze del Vallès: Víctor Soria, Miguel Ángel Linares, Luís Alejandro Varon, Oscar Molina, Adrià González, Arnau García, Jonathan García, Daniel Pérez, Álex Aguilera, Maurici Alfaras, José Antonio Millan. També hi van participar:

 

Declaracions del segon entrenador Ivan Cortizo, després del partit, a Entre Rivals:

Comentaris