Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Un darrer període demolidor retorna el lideratge al Beep Berga (65-79)

Un darrer període demolidor retorna el lideratge al Beep Berga (65-79)

El Beep Berga recupera el lideratge de la Segona catalana, després de guanyar, per 65 a 79, a la pista del Castelldefels ‘B’, i gràcies, també, a la derrota de l’Igualada ‘B’, que fins ara era líder. Tot i això, triple empat al capdavant de la taula, amb 20 punts, enter el Berga, l’Igualada ‘B’ i el Sant Joan d’Espí. El darrer període del partit ha sigut determinant, amb un parcial de 6 a 24.

Els visitants han sortit molt bé al principi, controlant el partit. El segon quart, però ha sigut totalment dels locals. El Castelldefels ha fet una pressió a tota la pista, que ha sigut efectiva -sobretot- pels nervis que ha creat al Berga en atac, que han comportat diverses pèrdues de pilota. Amb això, els del Baix Llobregat han aconseguit arribar al descans 2 punts per sobre.

A la represa, el partit ha seguit igualat, amb intercanvis de cistelles. El Berga, però, no aconseguia trobar el seu lloc, i el Castelldefels ha aconseguit una renta de fins a 9 punts de diferència. El darrer quart, però, ha estat determinant: El parcial de 6 a 24 a favor dels berguedans ha sigut demolidor. Els locals han estat excel·lents i concentrats en defensa, i molt bé en atac: anotant triples, tirs lliures i amb bones penetracions i finalitzacions. Amb aquest gran període, els de Moisès Soriano han aconseguit la definitiva renta de 14 punts a favor.

Tres jugadors han destacat en aquest partit per part berguedana. El de sempre, Sergi Berenguer, amb 26 punts, i també Oriol Tintó, amb 20, i David Yuste, amb 16.

El Berga torna a ser líder, amb 20 punts, els mateixos que l’Igualada B i el Sant Joan d’Espí. L’average de punts, però, és favorable als berguedans.

A la propera jornada, visita d’un rival de la part alta, el Calafell. Els tarragonins són 5ns amb 17 punts.

 

Declaracions d’Hug Tuyet, segon entrenador del Beep Berga, després del partit, a Entre Rivals:

 

Altres resultats

Derrota del Sots-21 de Berga, que s’ha presentat només amb 7 jugadors a la pista del Basket Coll A. El resultat final ha estat de 78 a 62. Tot i el resultat, els del Bar Tutxi segueixen 3r, amb 16. Partit molt interessant a la propera jornada, amb la visita del primer classificat, La Salle Bonanova.

Amb les noies, victòria ajustada de les Sots-25 de Berga, contra el CB CIC B, per 46 a 44. Les del Gonfaus aconsegueixen situar-se en segona posició, amb 15 punts. El proper partit serà plàcid, a priori, ja que visitaran al Cardona, que és el penúltim classificat i encara no ha guanyat cap partit.

Victòria del Sots-25 del Puig-reig, en la visita del Nou Badia C, per 94 a 86. L’equip puja ara fins al 5è lloc de la taula, amb 14 punts. A la propera jornada, bona ocasió per seguir sumant, en la visita al camp del Matadepera, 11è classificat amb 11 punts.

Comentaris