Futbol, UE Avià

L’Avià supera al Sants i segueix enganxat a les primeres places (2-0)

Bones notícies pels interessos de la Unió Esportiva Avià. Els avianesos van guanyar ahir dissabte al Sants a casa per 2 a 0.

La primera part va ser dominada lleugerament per l’Avià, que va avançar-se ben aviat. Va ser al minut 3, quan Miki López va controlar una pilota a la frontal de l’àrea i va engaltar un xut creuat que el porter del Sants va ser incapaç d’aturar. Amb el resultat a favor, l’Avià va gaudir de les ocasions més clares del primer temps, tot i que el Sants va pressionar de valent la sortida de pilota dels d’Oliver Ballabriga. Sigui com sigui, la pressió no va tenir èxit i els avianesos van conservar l’avantatge fins al descans.

A la represa, la tònica del partit va canviar força. L’Avià va relaxar-se un pèl, sabent que tenia el marcador a favor, i el Sants ho va aprofitar per fer-se amb el domini del joc. Els barcelonins van intentar una i altra vegada empatar el partit però entre el porter i la defensa avianesa van impedir-ho amb una lliçó de solidesa defensiva. Una solidesa defensiva que va acabar tenint el seu premi en forma de gol. A les acaballes del partit, a la sortida d’un còrner, Toni Líria va rematar lliure de marcatge per fer el definitiu 2 a 0 i sentenciar el partit.

Amb aquesta victòria, l’Avià puja fins la 4a posició i suma 21 punts, de manera que segueix a 4 del líder que és el Mollet. De cara a la setmana vinent, els d’Oliver Ballabriga tornaran a jugar com a locals. En aquest cas, ho faran contra l’Andorra, actual 15è classificat, amb només 11 punts.

El segon capità del conjunt avianès, Marc Guijarro, ha valorat la victòria de l’equip contra el Sants, el moment actual del vestidor i el proper rival en declaracions a l’Entre Rivals. Escolta-ho aquí:

Marc Guijarro Primera Catalana UE Sants

Comentaris