Futbol, UE Avià

L’Avià esgarrapa un punt a Lloret però s’allunya una mica del líder (1-1)

L’Avià esgarrapa un punt a Lloret però s’allunya una mica del líder (1-1)

Segon empat consecutiu de l’Avià a Primera Catalana. Els avianesos van avançar-se en el marcador a la primera meitat, però el Lloret va empatar a la represa.  Amb l’empat a 1 es va arribar al final del partit i tots dos equips van haver-se de repartir els punts.

A la primera part, l’Avià va dominar lleugerament el joc i va disposar de les ocasions més clares de gol. Fruit d’això, al minut 42, Gigi, a la sortida d’un còrner, va ser capaç d’avançar als d’Oliver Ballabriga, fent el 0 a 1 amb el qual s’arribaria al descans.

A la represa, el Lloret va sortir amb ganes de capgirar el marcador i no va tardar en aconseguir-ho. Poc abans d’arribar al quart d’hora de la segona meitat, l’atacant de Loret, Alex Ros, que acabava d’entrar al camp, va igualar el partit, col·locant un empat a 1 al marcador que seria definitiu. Malgrat tot, val a dir que els locals van tenir-les per guanyar el partit però el desencert de cara a porteria i la bona col·locació en defensa de l’Avià van impedir-ho i tots dos equips van haver de repartir-se els punts.

Amb aquest empat, doncs, l’Avià perd l’oportunitat de consolidar-se una mica més a la part alta d’aquesta igualada Primera Catalana. De fet, baixa fins a la 7a posició i, amb 18 punts, se situa ja a 4 del líder, el Mollet.

FITXA TÈCNICA:

CF LLORET: Joaquim Caballero, Pol Ros, Eduardo Poderoso, Pol Gómez, Narcís Caballero, Moisés Ramírez, Arnau Terrades, Albert Puntí, Marcos Andrés De Giacomi, Pol Huerta i Xavier Aparicio. També van jugar Alex Lobo, Alex Ros, Juan Romero i Arsen Khyrkhyryan.

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Youssef Ezzejjari, Toni Líria, Roger Brunet, Marc Torres, Pablo Mitjans, Marc Guijarro, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, David Fernández i Pol Pintó. També van jugar Oriol Martínez, Pau Ragués, Joan Noguera, Josep Maria Valls i Jordi Esteve.

GOLS:

Min. 41. Marc Guijarro “Gigi”, 0-1.

Min. 58. Alex Ros, 1-1.

Foto. UE Avià (via Twitter) – Arxiu

 

CF Lloret Oliver Ballabriga Primera Catalana

Comentaris