Futbol, C AT Gironella

Duríssim correctiu per al Gironella (0-6)

Duríssim correctiu per al Gironella (0-6)

L’Atlètic Gironella ha encaixat una nova derrota i, aquest cop, per una golejada molt àmplia: 0 a 6 en la visita del Bellavista Milan. Els de Jordi Pont segueixen cuers del Grup 4 de la Segona catalana, amb 5 punts, i segueixen amb el desencís amb el gol, amb només 5 en 11 jornades.

La diferència es va notar bàsicament en què només un dels dos equips va sortir a competir, sobretot en la primera meitat. A la falta d’intensitat defensiva dels locals s’hi va sumar una expulsió de Rodríguez (19′), que, tot i l’aturada d’un penal per part del porter, va comportar dos gols més, pocs minuts després. De fet, el partit ja anava 0 a 2 al minut 6 (Sergio Novo al 3′ i Pedro Rodríguez al 6′), 0 a 4 al minut 23 (Francisco González al 21′ i Pedro Rodríguez al 23′) i 0 a 5 al descans (Francisco González al 41′). Tot i aquest resultat i encaixar 6 gols, el problema d’arrel del Gironella segueix al davant, amb la falta d’encert de cara a porteria.

Amb aquest resultat, recordem que el Gironella segueix cuer amb 5 punts en 11 jornades. Tot i això, està a 1 punt del penúltim, el Joanenc. L’equip segueix, de llarg, com a equip menys golejador de la categoria, amb només 5 gols.

La propera jornada serà totalment decisiva per al futur del Gironella, ja que visitarà el Castellar, un rival directe. Els de Castellar del Vallès són 16ns (avant penúltims) amb 8 punts.

 

FITXA DEL PARTIT

Atlètic Gironella: Marc Sala, Guifré Dalmau, Eric Santmartí, Adrià Sellarés, Antoni Sibila, Josep Boatella, Ferran Prat, Pol Ginestà, Miquel Noguera, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Marc Zumajo, Pau Tomàs, Ángel de la Concepción, Artur Feliu.

Bellavista Milan: Alberto Serrano, David Esteban Morales, Sergio Novio, Pedro Rodríguez, Francisco González, Sergio Flores, Otman Naya, Sergio Aparicio, Jonathan González, Elhadji Mamadou Sene, Bilal Azejel. També van participar: Francisco Javier Jiménez, Ivan Rodríguez, Younoussa Kamassokho, Marcos de Pradena, Jordi García.

Gols

3′ Sergio Novo, 0 – 1

6′ Pedro Rodríguez, 0 – 2

21′ Francisco González, 0 – 3

23′ Pedro Rodríguez, 0 – 4

41′ Francisco González, 0 – 5

52′ Jonathan González, 0 – 6

 

Declaracions del segon entrenador Ivan Cortizo:

Comentaris