Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Partit de tràmit pel Beep Bàsquet Berga (67-35)

Partit de tràmit pel Beep Bàsquet Berga (67-35)

El Beep Bàsquet Berga ha demostrat que la derrota va ser una excepció, en apallissar el Corbera, l’altre equip que va baixar de categoria la temporada passada, per 67 a 35. Amb aquesta nova victòria, l’equip segueix líder d’una Segona catalana molt disputada, amb 15 punts.

basquet3El partit no va tenir massa història. El Berga va controlar  en tota l’estona, i al descans ja guanyava de més de 20 punts. Tot i ser un partit senzill i de tràmit, va servir per provar diverses tècniques i fer rotacions, ja que la temporada és molt llarga. No obstant, i precisament per això, el matx no serveix de termòmetre de cara a la temporada i l’equip no es pot relaxar.

Dos jugadors de la zona van ser els més destacats del partit. Per una banda, Oriol Tintó, que va anotar 16 punts, a més d’agafar bons rebots i aconseguint bones penetracions i llançaments de mitja distància. També va aportar molt a l’equip Bernat Martí, que, més enllà dels 13 punts, va aconseguir taps importants i robar diverses pilotes. En aquest partit, jugadors menys habituals van tenir minuts de joc importants, cosa que, com va explicar el segon entrenador Hug Tuyet a Entre Rivals, “ajuda a la unió de la plantilla i fa que tothom se senti una part més de l’engranatge”.

“A aquesta categoria no s’hi val a badar. No hi ha rival fàcil”, va afirmar Tuyet, després del partit, en relació al desplaçament de la propera jornada. El Beep visitarà el Torreforta, que se situa a 3 punts dels berguedans, ja que són 8ns amb 12 punts.

 

Declaracions a Entre Rivals del segon entrenador Hug Tuyet, després del partit

Altres resultats

Seguint amb bàsquet, abans del primer equip ha jugat l’equip Sots-21 i ha tornat a guanyar, aquest cop per una àmplia diferència de 20 punts, 76 a 56, contra l’EPSA. Amb els punts d’aquesta jornada, són ara quarts, amb 11 punts. A la propera jornada l’equip intentarà seguir sumant en la visita del Europa International School ‘B’, un equip de la zona mitja-baixa, que només ha aconseguit 2 victòries aquesta temporada, i amb 8 punts se situa a la 9a plaça.

Per altra banda, les noies del Sots-25 han caigut clarament derrotades, per 52 a 35, en la visita del Cubelles. Després de la derrota, les noies baixen fins a la 3a posició, sumant 9 punts. L’equip tindrà un partit complicat la setmana vinent, amb la visita del Sant Antoni – Poble Sec, un rival directe, ja que, amb 8 punts, se situa ara a la 4a plaça de la taula.

Per acabar amb el bàsquet, el Sots-25 del Puig-reig ha aconseguit una contundent victòria en la visita del Cerdanyola, per 81 a 59. Amb aquesta victòria, els berguedans sumen 9 punts i pugen fins a la 8a plaça. De cara a la propera jornada, l’equip rebrà el Can Parellada, un rival de la zona baixa, la 12, qui, amb una victòria, només ha sumat 7 punts.

 

Fotos: Pere Sanchez

Comentaris