Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Puig-reig se situa lider, després de l’empat del Berga (3a); L’Avià ‘B’ segueix invicte (4a)

El Puig-reig se situa lider, després de l’empat del Berga (3a); L’Avià ‘B’ segueix invicte (4a)

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 10

Victòries per la mínima de dos equips berguedans aquesta jornada: l’Olvan va guanyar 2 a 1 en la visita del Marganell i  el Puig-reig va guanyar al camp del Fruitosenc. Per altra banda, el Berga va empatar a 1 en la visita al camp del Matadepera, mentre que l’única derrota la va protagoniar el Gironella ‘B’, al caure per 0 a 2 en la visita del Navàs.

Després d’aquests resultats, el Berga perd la primera posició de la taula a favor del Puig-reig, que suma 22 punts, mentre que els de la capital en tenen 21, empatant amb el Sant Pere Nord, segons. A la zona mitja-baixa, l’Olvan puja fins a la 12a plaça, amb 13 punts, mentre que el Gironella ‘B’ segueix baixant i ocupa ara el 16è lloc, amb 5.

A la Jornada 11, el Puig-reig rebrà el Can Trias (4t amb 19 punts) i el Berga el Marganell (17è amb 4 punts), mentre que l’Olvan anirà al camp del Gimnàstic de Manresa (10è amb 14 punts) i el Gironella ‘B’ al del Matadepera (6è amb 18 punts).

Classificació i resultats

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 8

L’Avià ‘B’ va acabar guanyant per la mínima al camp del Valls de Torroella, per 2 a 3. També va guanyar el Salt Salvador de Cercs, per 1 a 3 al camp del Calders i el Casserres al del Puig-reig ‘B’, per 0 gols a 1. Els altres equips berguedans a la categoria van empatar: el Vilada al camp del Sallent, per 2 a 2, i el Montmajor al del Puigcerdà, per 1 a 1.

Acabada la jornada, l’Avià ‘B’ segueix líder, ja que no ha perdut cap partit (8 de 8) i ja suma 24 punts. El segueixen tres equips berguedans, molt ajustats entre ells: el Casserres, 2n amb 18 punts, el Montmajor, 3r amb 17 punts, i el Sant Salvador, 4t amb 16 punts. Els altres dos equips, el Vilada i el Puig-reig ‘B’, empaten a 6 punts, ocupant la 10a i l’11a posició, respectivament.

La propera jornada arribarà amb un altre derbi, el que enfrontarà l’Avià ‘B’ amb el Puig-reig ‘B’. Més enllà d’aquest partit, el Vilada rebrà el Valls de Torroella (13è amb 4 punts), el Casserres al Puigcerdà (8è amb 9 punts) i el Sant Salvador al Sallent (6è amb 13 punts), mentre que el Montmajor anirà al camp del Súria (7è amb 12 punts).

Classificació i resultats

 

Foto: Partit entre el Fruitosenc i el Puig-reig. Autor: @fcfruitosenc

Comentaris