Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella empata a Caldes però segueix cuer (0-0)

L’Atlètic Gironella empata a Caldes però segueix cuer (0-0)

L’Atlètic Gironella aconsegueix un just empat a 0, en un duel que enfrontava els dos equips menys golejadors del Grup 4 de Segona, ja que jugava contra el Caldes de Montbui. Tot i aquest punt, els berguedans segueixen a la darrera posició de la taula, amb 5 punts.

Tenint en compte que s’enfrontaven els dos equips menys golejador de la categoria, era d’esperar un inici respectuós com el que hi ha hagut, amb la incògnita de qui agafaria el control. El Caldes ha aconseguit generar cert perill, gràcies a la poca contundència dels refusos visitants, a través de segones jugades i pilotes que acabaven a córner. Artur ha aconseguit treure una rematada sota pals del capità local Ruiz, gràcies a un córner. Als 20 minuts de joc, l’Atlètic ha sigut més agressiu i contundent a darrere, podent finalment crear cert perill, sobretot recuperant pilotes i obrint ràpid a la banda. A través d’aquesta opció, ha arribat una ocasió clara quan ha recuperat Guixé, que ha obert per Artur, qui ha pogut centrar per a què Arqué acabes rematant una pilota, que -finalment- ha aturat el porter. Una altra ocasió ha arribat a través d’un refús del Safont, que ha aprofitat Miki Noguera per rematar, però no ha tingut encert i la pilota ha acabat al lateral de la xarxa. La tercera ha sigut la més clara del partit pels visitants: Arqué ha pentinat un servei de porteria, que ha habilitat a Noguera, qui s’ha quedat sol davant del porter. La pilota, però, ha acabat a l’interior del pal, i l’equip no ha aconseguit anotar. El partit ha arribat al descans amb un Gironella que es veia capaç de guanyar el partit, ja que havia tingut més ocasions i més clares.

GIRONELLACALDES2

Les ocasions clares han tornat a ser pels berguedans a la segona meitat, tot i que el partit s’ha anat trencant, cada vegada més, i la manca de control al centre del camp comportava que una pèrdua de pilota en zona perillosa o un mal tall servissin al contrari per armar un contraatac. Les entrades d’Eric i Ángel als 10 minuts d’aquesta part, substituint a Prat i ‘Turu’, han contribuït a una millora del Gironella. Això ho ha evidenciat una combinació d’Ángel amb Noguera ha acabat amb una rematada d’aquest segon, que no ha anat entre els tres pals, un xut d’Ángel que tampoc ha aturat el porter i un contraatac de 3 contra 2 conduït per Eric, qui ha fixat els defenses i ha aconseguit la passada per Miki, però la rematada l’ha acabat parant el porter. Aquestes ocasions feien que el primer gol pogués arribar en qualsevol moment, ja que els locals també aprofitaven els espais que deixava l’Atlètic, amb aquestes ofensives. De fet, l’àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc al Caldes i també un del Gironella, de Marc Sala, que ha sigut molt dubtós. Els equips necessitaven guanyar i els nervis augmentaven, tanmateix com les imprecisions. Ja a les acaballes, mentre els locals han penjat dues pilotes a l’àrea, que han estat refusades correctament, els berguedans han tingut dues ocasions per endur-se el partit: una rematada d’Arqué al segon pal, que ha aturat el porter, i una jugada de Guifré, que ha superat el central després de combinar amb Ángel, la rematada de la qual ha sortit per sobre el travesser. El partit ha acabat morint amb centrades desesperades a l’àrea, d’ambdós equips.

En definitiva, el Gironella ha creat ocasions, diverses de les quals clares, però ha seguit amb la seva mala ratxa de cara a porteria, i el partit ha acabat amb un just empat. Tenint en compte les dinàmiques dels dos equips, un gol hauria valgut or i hauria posat les coses molt de cara per l’equip golejador.

GIRONELLACALDES3

Amb aquest empat, l’Atlètic Gironella suma 5 punts, però no aconsegueix sortir de la darrera plaça del Grup 4 de la Segona catalana. Tot i això, el resultat trenca amb una ratxa de diversos partits perduts de forma consecutiva.

A la propera jornada, a priori, l’equip ho tindrà difícil per seguir sumant, ja que rebrà el Bellavista Milan de Les Franqueses del Vallès, un equip en ratxa, ja que ha guanyat els darrers 3 partits, i amb 17 punts se situa a la 4a plaça de la taula.

 

FITXA TÈCNICA

Caldes de Montbui: Victor Vilarrasa, Jorge Luis Vargas, Edgar Fernández, Xavier Veraguas, Kevin Caballero, Aleix Aguilar, Jaume Serra, Marcelo Sebastian Villegas, David Ferran, Joaquin Ruiz, Roger Castellvell. També van participar: Albert Camí, Jordi Tormo, Albert Hospital, Aaron Parra, Cristian Garcia.

Atlètic Gironella: Marc Sala, Guifré Dalmau, David Safont, Marc Oses, Artur Feliu, Josep Boatella, Ferran Prat, Pol Ginestà, Miquel Noguera, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodriguez. També van participar: Angel de la Concepción, Eric Santmartí, Pau Tomàs.

 

Declaracions del segon entrenador Ivan Cortizo després del partit 

Fotos: Toni Canyameras (CF Caldes de Montbui)

Comentaris