Futbol, UE Avià

L’Avià perd l’oportunitat de posar-se líder contra el Mataró (2-2)

L’Avià perd l’oportunitat de posar-se líder contra el Mataró (2-2)

Empat agredolç al municipal Alfons Gonfaus d’Avià. La gran primera meitat no va tenir continuïtat a la represa. Avià i Mataró empaten a dos en un partit en què els avianesos van anar per davant en el marcador durant bona part de l’enfrontament però els mataronins van aconseguir l’empat a 2 a pocs minuts del final.

L’enfrontament va començar amb un Avià d’allò més endollat i ficat dins del partit, que no permetia al rival passar de la línia del mig del camp amb pilota controlada i que tardar ben poc en avançar-se al marcador. Va ser poc abans d’arribar al quart d’hora de joc, quan una gran deixada de Noguera va habilitar a Peque perquè aquest últim marqués el primer gol del partit. A partir d’aquí la tònica del partit va seguir igual, amb un Avià dominador en totes les facetes però els mataronins van ser capaços d’empatar en la primera i única aproximació a l’àrea local. L’àrbitre assistent no va veure un fora de joc que sobre el paper era força clar i el davanter mataroní va superar Sergi Porcel amb un xut a l’escaire pràcticament imparable. El gol, però, va encoratjar encara més a un Avià que no va parar d’atacar i va fer el segon cinc minuts després. L’autor: altre cop Peque, que va definir amb el cap davant Pol Andiñach després d’una sèrie de rebots a l’interior de l’àrea. A partir d’aquí, l’Avià va seguir dominant però va ser incapaç d’ampliar un avantatge que podria haver estat molt més gran del que ho va ser a la fi del primer temps.

A la represa, el Mataró va canviar de mentalitat i va sortir a mossegar. Beneficiat, en part, per les imprecisions de l’Avià en la construcció del joc, els mataronins van començar a amenaçar la porteria d’un Sergi que responia amb encert una i altra vegada. Cal dir també que l’Avià va desaparèixer pràcticament en atac a la segona meitat i que van ser comptades les aproximacions a l’àrea del Mataró. Sigui com sigui, els d’Oliver Ballabriga resolien l’assedi contra la seva porteria amb contundència i bona col·locació. Amb aquest escenari tot feia pensar que el 2 a 1 amb el qual s’havia arribat al descans seria definitiu i malauradament pels interessos de l’Avià no va ser així. A les acaballes del partit i amb l’Avià replegat al darrera, un gran xut des del vértex de l’àrea avianesa va enverinar-se fins a sorprendre a Sergi i acabar dins la porteria en el que va ser l’empat a 2 definitiu.

Amb aquest empat, l’Avià se situa a 2 punts del líder, el Manresa, ja que aquest ha caigut derrotat, per 2 a 1, al camp del Girona ‘B’. Els berguedans són ara 6ens amb 17 punts (5 victòries, 2 empats i 3 derrotes). D’altra banda, el proper cap de setmana, l’Avià jugarà al camp del Lloret, actual 11è classificat, amb 12 punts.

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Toni Líria, Roger Brunet, Marc Torres, Miki López, Marc Guijarro, Joan Noguera, Aleix Béjar, David Fernández “Peque”, Jordi Esteve i Pol Pintó. També van jugar Pau Ragués, Pablo Mitjans i Youssef Ezzejjari.

CE MATARÓ: Alexandre Aznar, Cristian Pérez, Baba Nimaga, Aitor González, Pol Andiñach (P), Abel Moreno, David Rodríguez, Ousman Touray, Adrián Redondo, Guillem Hernández i Ismael Aguilar. També van jugar Antonio Pérez, Izar Anes, Marc Aranyo, Sergi Sánchez i Sergio Urbano.

GOLS:

Min. 14. David Fernández “Peque”, 1-0.

Min. 28. David Rodríguez, 1-1.

Min. 32. David Fernández, 2-1.

Min. 86. Ousman Touray, 2-2.

CE Mataró Primera Catalana

Comentaris