Ciclisme, Atletisme

Nova i exitossa edició de la Berga Santpedor

Nova i exitossa edició de la Berga Santpedor

Aquest matí s’ha disputat la clàssica Berga – Santpedor, una data molt establerta al calendari, que, a més d’amb bicicleta, també es pot fer a peu. En concret, la d’enguany ha sigut la 31a edició.

A les 7 del matí han sortit els diversos corredors, des del Pavelló poliesportiu de Berga, mentre que mitja hora més tard, a 2/4 de 8, ho han fet els ciclistes. La cursa ha estat organitzada, de nou, pel Centre Excursionista 2×2 de Santpedor i ha repetit amb l’èxit de la darrera edició, amb 1.500 participants.

Tot i no ser una cursa competitiva, els primers en arribar sempre intenten fer una bona marca. L’edició d’enguany de BTT se l’ha emportat Jordi Solano, amb un temps de 2 hores, 27 minuts i 43 segons. L’han seguit Aleix Torrent, amb 2 hores, 30 minuts i 37 segons, i Jordi Viladrich, amb 2 hores, 30 minuts i 47 segons. Pel que fa a la modalitat de cursa a peu, el guanyador ha sigut Albert Belles, amb un temps de 3 hores, 41 minuts i 22 segons. El podri l’han completat Jaume Bragulat, amb 4 hores, 3 minuts i 55 segons, i Ivan Camps, amb 4 hores, 8 minuts i 56 segons.

Consulta la classificació completa de BTT

Consulta la classificació completa de corredors

 

Entrevista amb Jaume Torreguitart, president del CE 2×2 i organitzador de la cursa:

Galeria de fotos

Fotos: Aleix Camprubí i Pont

Posted by Entre Rivals on diumenge, 8 / novembre / 2015

Comentaris