Handbol

L’Handbol Berga surt escaldat de la pista de l’Alcarràs (39-15)

L’Handbol Berga surt escaldat de la pista de l’Alcarràs (39-15)

Fort correctiu el que ha rebut avui el Berga, en la visita a la pista de l’Alcarràs. Els de la capital han caigut per un clar 39 a 15 i no han pogut posar resistència.

L’equip només ha aguantat fins al minut 10. A partir d’aleshores, els locals han ampliat distàncies de forma contundent, i el Berga no ha posat resistència davant l’escletxa de 10 gols a la que s’arribava al descans. A la represa, el partit ha seguit igual, i l’Alcarràs ha ampliat encara més la distància, fins a aquests 24 gols de diferència. Un dels errors durant tot el partit però especialment a la segona part, ha sigut a falta d’encert de cara a porteria, tot i generar ocasions de gol. A més, l’equip no ha aconseguit en -cap moment- imprimir la seva habitual bona defensa.

A la classificació, l’equip segueix penúltim, amb els 2 punts de l’única victòria de la temporada. A la propera jornada, el rival serà el Cardadeu, el 8è classificat, amb 6 punts.

 

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris