Futbol Sala

La xarxa Futbee segueix creixent i opta a guanyar l’AppCircus de Madrid

La xarxa Futbee segueix creixent i opta a guanyar l’AppCircus de Madrid

Notificar als usuaris dels nous resultats a temps real dels equips als quals segueixen o de la seva lliga és la principal funció de Futbee, una xarxa social de futbol sala, impulsada, ara fa 4 temporades, per 3 casserrencs: Jordi Canudas, Sergi Solanelles i Jordi Escaler. L’aplicació també té diverses opcions que faciliten i agilitzen la cerca d’informació sobre els equips i les competicions, a més de moltes altres opcions i dades sobre el futbol sala, alhora que s’interactua amb la resta d’usuaris.

Aquest dijous, els creadors aniran a Madrid a presentar aquesta xarxa social en un concurs d’aplicacions mòbils, l’AppCircus, on competiran contra 10 aplicacions més i, qui surti guanyador, obtindrà una nominació als Mobile Premier Awards 2016, un reconegut guardó internacional, que se celebra durant el Mobile World Congres de Barcelona. “Estem molt contents”, va afirmar Sergi Solanelles, un dels impulsors, que va afegir que es conformaven amb la nominació però que, si guanyen, encara serà millor.

L’aplicació va néixer, primer en format web, per la necessitat dels creadors de saber els resultats del futbol sala de forma més àgil. La xarxa ha crescut en els darrers mesos, sobretot a nivell espanyol, però també ha guanyat usuaris a Gran Bretanya, fins al punt de sumar-ne més de 18.000. Pel que fa a visites, Futbee és consultada per entre 1.500 i 2.000 usuaris al mes, el 90% de les quals són al cap de setmana.

Els creadors tenen tres tipus de mètodes per generar ingressos: amb una subscripció anual a l’aplicació (que permet treure la publicitat), els anuncis estàndard de Google i Apple i també els d’altres empreses, que poden posar-hi els anuncis al seu gust.

Actualment, la plataforma està implantada a tres països, Espanya, Andorra i Gran Bretanya i, de cara a les properes jornades, s’hi introduirà la federació danesa. A dia d’avui, Futbee suma fins a 14 federacions i està disponible en català, castellà i anglès. “Estem oberts”, va dir Solanelles per ampliar el dispositiu en tots els sentits.

 

Escolta l’entrevista a Sergi Solanelles, un dels impulsors de Futbee:

Futbee

Comentaris