Handbol

Derrota d’un l’Handbol Berga que segueix sumant experiència (15-27)

Derrota d’un l’Handbol Berga que segueix sumant experiència (15-27)

L’Handbol Berga va tornar a caure derrotat ahir, de forma clara, per 15 a 27, en la visita de Club Handbol Vilamajor. Tot i això, l’equip valora de forma positiva seguir guanyant experiència en aquesta Tercera preferent i segueix amb l’objectiu de no perdre aquesta plaça.

Com ja és habitual, el conjunt va començar fora del partit i sense intensitat, encaixant un parcial de 2 a 8 en els primers 15 minuts. Durant aquests compassos, el Berga va fallar moltes ocasions, bona part per la banda esquerra i des de l’extrem. La defensa avançada del Vilamajor va perjudicar molt als jugadors, fins que l’equip no la va assimilar i va trobar mecanismes per revertir-la. A partir d’aquest equador del primer temps, però, alguns petits canvis van ajudar a l’equip a aconseguir un joc més fluid i a remuntar, fins a posar-se a 2 gols. En els darrers instants del primer parcial, els visitants van demanar un temps mort, fruit del qual van sortir dues jugades assajades, que van acabar en gol, i una pilota perduda del Berga. Amb això, doncs, els locals van arribar al descans 4 gols per sota.

A la represa, la distància es va mantenir fins al minut 10, on van començar a entrar alguns canvis, que van contribuir a acostar els de Quico Sanz a 2 gols. Dues línies molt rigoroses que va xiular l’àrbitre, quan l’extrem entrava a doble pivot, dues recuperacions del Vilamajor, i una exclusió del Berga, van fer que la distància augmentés fins a 5 gols, al minut 20. A partir d’aquí, l’equip no va poder posar oposició, en gran part, fruit de la diferència de nivell físic entre uns i altres. La distància es va anar eixamplant paulatinament, fins a aquests 12 gols de diferència.

Els de l’handbol només han sumat una victòria aquesta temporada, per la qual cosa segueixen en la 13a posició, la penúltima posició, amb 2 punts.

A la propera jornada, el conjunt berguedà intentarà sumar a la pista de l’Alcarràs. Els del Segrià són ara 8ens, amb 6 punts, 3 victòries i 2 derrotes.

 

FOTO: Josep Maria Serarols

Comentaris