Futbol Sala, Berga, Casserres Femení, CCR Baganès, La Pobla de Lillet, Puig-reig

Cap de setmana gris a la Segona Catalana de futbol sala

Primera derrota de la temporada del Ciutat de Berga al grup 4 de Segona Catalana. Els berguedans han caigut amb contundència a casa davant l’Ullastrell (6-1) i baixen fins la sisena posició, amb 4 punts després de tres jornades de competició. Per la seva banda, el Baganès ha empatat a 4 a la pista del Sant Sadurní, de manera que suma el primer punt de la temporada que el situa a la novena posició.

Els altres dos equips del Berguedà que competeixen a la categoria encara no han pogut estrenar el seu caseller de punts. La Pobla ha perdut a la pista de l’AEK Sant Cugat per 4 a 2, mentre que el Puig-reig s’ha vist superat pel Castellbell, 5-3, també fora de casa. La Pobla és ara mateix desena; el Puig-reig, onzè.

De cara a la popera jornada, la Pobla intentarà sumar els primers punts de la temporada a casa, davant el Castellgalí. El Puig-reig, en situació idèntica, rebrà la visita del Cardona. I finalment, el Baganès també jugarà com a local, però ho farà contra el Castellbell. Per la seva banda, el Ciutat de Berga descansarà, ja que li tocaria enfrontar-se al ja retirat Viladecavalls.

En categories femenines, destacar la victòria del Puig-Fitó Casserres davant el Piera. Les casserrenques van imposar-se per un ajustat 3 a 2 i pugen fins la segona posició de la Segona Divisió Catalana. La propera jornada, viatgen a Cervera.

Segona Catalana FS

Comentaris