General

Àlex Hernández és segon en la darrera prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat

Àlex Hernández és segon en la darrera prova de la Copa Catalana d’Escalada de Dificultat

L’escalador berguedà Àlex Hernández ha sigut segon en la tercera i darrera prova de la 25a Copa Catalana d’Escalada de Dificultat. L’atleta del Club Esquí Berguedà (CEB)  només ha estat superat per Marc Giol, mentre que l’ha seguit José E Agustí, en aquesta prova del calendari de competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

En declaracions a la Federació, Hernández va definir les dues vies “de grau similar, encara que la primera tenia més metres i continuïtat. La segona era més curta i intensa, amb un pas molt exigent en l’última secció” i, segons va explicar el jove, li va relliscar un peu i no ho va poder encadenar.

Durant la tarda de diumenge també es van disputar les categories sub18 i de veterans, mentre que al matí s’havien celebrat les de sub12 i sub15. L’organització destaca el gran nivell d’aquesta edició, tan pel que fa a les vies com pel nivell dels participants.

Foto: FEEC

Comentaris