Futbol Sala, Casserres Masculí

El PC Imagine Casserres supera el Castellbisbal en l’estrena a casa (8-5)

Després d’empatar en el debut oficial de la temporada, la setmana passada, ahir el PC Imagine Casserres jugava el seu primer partit a casa i ho va celebrar amb una victòria per 8 a 5 sobre el Castellbisbal.

El partit va començar amb un ritme trepidant i un domini força clar d’un Casserres que movia la pilota de banda a banda amb molta rapidesa. Fruit d’això, amb pocs minuts, un penal i una bona jugada col·lectiva van permetre al Casserres posar-se amb un 2 a 0 a favor. Poc després, però, el Castellbisbal va ser capaç de reaccionar i retallar distàncies però el bon joc del Casserres no va veure’s interromput i els del Berguedà van ser capaços d’ampliar l’avantatge fins a 4 a 1. A partir d’aquí, els casserrencs van relaxar-se i el rival ho va aprofitar per estrényer el marcador fins al 4 a 3 que donava emoció al partit. Aquesta emoció, però, va ser efímera i és que el Casserres va posar terra pel mig a partir de dos dobles penalts i una bona jugada per col·locar el 7 a 3 amb el qual s’arribaria al descans.

El marcador era certament desesperant per un Castellbisbal que s’havia vist superat en totes les facetes a la primera meitat. Tot i això, a la represa, els visitants van sortir disposats a donar guerra i van aconseguir un 7 a 4 que semblava que podia posar la por al cos al Casserres. Els del Berguedà, però, ho van seguir intentant i el 8 a 4 semblava qüestió de temps. No va ser així. El porter del Castellbisbal va aturar una i altra vegada els xuts del Casserres i el seu equip va aconseguir posar el 7 a 5 al marcador en un gol en pròpia porteria dels casserrencs. En aquest moment, semblava que es podia acabar veient un final ajustat però no va ser així gràcies a un PC Imagine que no es va arronsar i va culminar un bon contraatac per fer el definitiu 8 a 5, que acabava amb qualsevol opció de remuntada del Castellbisbal.

I aquesta gran facilitat anotadora fa que el Casserres sumi, com dèiem, la primera victòria de la temporada en la seva estrena com a local. Una victòria que fa pujar als casserrencs fins a la 7a posició, amb 4 punts.

De cara a la propera jornada, el PC Imagine té un bon compromís per fer el salt definitiu cap a la part alta de la classificació. Jugarà a la pista del Santpedor, actual 10è classificat, amb 3 punts.

Castellbisbal Primera Catalana FS

Comentaris