Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella guanya 0-3 a casa del Poio Pescamar

El Penya Esplugues Gironella guanya 0-3 a casa del Poio Pescamar

La tercera victòria de les de Gironella va arribar ahir a Galícia on va sorprendre a un desafortunat Poio Pescamar on va fallar en els finals de jugades, arribant a enviar fins a dos rematades al pal.

Les visitants van dominar ja des del principi, buscant pilotes llargues per sorprendre a la contra. Desprès de varies ocasions fallides per les locals, a la sortida d’una falta des de sis metres i desprès d’una pilota perduda, Elena aconseguia el 0-1 al minut 8 del partit. Seguit del gol, el domini va passar a ser per les gallegues però poc a poc, les de Gironella aconseguien un bon sistema defensiu i als 15 min de joc, en una pilota de Noe, Berta Velasco va anotar el 0-2.

Ja en la segona part, el Poio va buscar més intensitat en el seu joc però seguia sense acabar les jugades. Al minut 32, les catalanes van marcar el 0-3 obra de Júlia en un nou servei ràpid des del seu propi camp. Amb aquest gol, les gallegues van optar per un joc de cinc, que els va servir per tenir més possessió de pilota al final del partit però que no els va servir de res ja que van topar amb la dobla línia defensiva de les de Gironella.

Amb  9 punts, 3  victòries i 4 derrotes en 7 partits jugats, les noies del Penya Esplugues Gironella mantenen la 9a posició de la classificació de la general, empatades amb el Poio i FSF Móstoles.

De cara a la propera jornada de la Primera divisió femenina nacional, les de Gironella rebran l’equip Majadahonda, que es troba en la part baixa de la classificació.

Futsal femení Gironella Penya Esplugues Gironella

Comentaris