Futbol, UE Avià

L’Avià mereix més però perd a casa davant el Mollet (0-2)

Males notícies a Primera Catalana. L’Avià va perdre ahir a casa 0 a 2 contra el Mollet i encaixa, d’aquesta manera, la segona derrota consecutiva i la tercera de la temporada.

El conjunt d’Oliver Ballabriga va gaudir de llargues estones de domini de joc durant el partit, però va topar-se amb un Mollet letal que va aprofitar les poques ocasions que va tenir per marcar. Els molletans van anar-se’n al descans amb un 0 a 2 a favor que no acabava de reflectir el que s’havia vist sobre el cap. El primer gol va arribar al minut 13. Un bon canvi de joc cap a banda dreta va deixar sol a l’extrem dret del Mollet, Oscar Casado, que va definir amb força davant Marc Guillén. El gol va agafar per sorpresa a un Avià que fins aleshores no havia patit massa ensurts.

Els avianesos van seguir intentant-ho però, passada la mitja hora de joc, el Mollet va aprofitar una altra bona arribada per banda dreta per fer el segon. En aquest cas, l’encarregat de marcar va ser Daniel Illescas, que va rematar a plaer una gran centrada de Casado.

A partir d’aquí, els aficionats del municipal Alfons Gonfaus van ser testimonis d’un partit travat, on un Avià un pèl faltat d’idees lluitava per retallar distàncies contra un Mollet molt ben col·locat a darrera que no es complicava gens a l’hora de treure la pilota de darrera.

Amb aquest escenari, els minuts van anar passant i amb ells la impotència de l’Avià augmentava. El gol que hagués ficat de ple dins al partit als de Ballabriga no va arribar i el 0 a 2 va ser definitiu.

El resultat fa que l’equip baixi fins la 6a posició, amb 12 punts. Els del Berguedà tenen el líder, que és el Manresa, a 4 punts.

La setmana vinent, l’equip es desplaçarà fins a l’Escala per enfrontar-se a un rival amb números força similars. L’Escala ocupa la novena posició de la classificació, amb només un punt menys que l’Avià, 11. Aconseguir una victòria a l’Alt Empordà suposaria recuperar el camí de la victòria que va portar al conjunt d’Oliver Ballabriga al liderat, fa només 2 setmanes.

Com a apunt, el club va presentar tots els seus equips just abans de l’inici del partit.

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Marc Guillén, Eudald Tubau, Toni Líria, Roger Brunet, Miki López, Pau Ragués, Joan Noguera, Arnau Ruiz, Aleix Béjar, David Fernández i Jordi Esteve. També van jugar Marc Torres, Oriol Martínez, Josep Maria Valls, Pablo Mitjans i Youssef Ezzejjari.

CF MOLLET UE: Pol Flores, Alejandro Vega, Jordi Sola, Ivan Serrano, Antonio Parra, Juan Pérez, Oscar Casado, Aitor Millan, Daniel Illescas, Eduardo Ranchal i Alejandro Montejo. També van jugar Alex Paredes, Albert Gurrea, Eric Solivellas, Alex Gutiérrez i Ivan Arroyo.

GOLS:

Min. 13. Oscar Casado, 0-1.

Min. 31. Daniel Illescas, 0-2.

Foto. Els jugadors titulars dissabte escalfant abans del partit. Font: UE Avià (via Twitter)