Futbol, C AT Gironella

L’Atlètic Gironella no aconsegueix trencar la mala dinàmica (0-1)

L’Atlètic Gironella no aconsegueix trencar la mala dinàmica (0-1)

L’Atlètic Gironella segueix sense aixecar cap. Aquest diumenge, l’equip va caure derrotat per la mínima, 0 a 1, en la visita del Ripollet, en un partit molt igualat.

L’inici va marcar tot el partit. Al minut 5 hi va haver una doble ocasió pel Gironella: una combinació de Safont amb Sellarés, que va continuar amb una passada de la mort, que Eric no va poder rematar correctament, i la pilota va acabar al pal. El rebot d’aquest xut va anar als peus de ‘Turu’, que va rematar amb l’esquerra al travesser. A la jugada següent, el Gironella no va defensar els marcatges amb claredat, i van perdre aquesta posició, cosa que va ajudar que Muhamed Touray rematés sol al segon pal, per marcar l’únic gol del partit (8′). A partir d’aquí, l’Atlètic va tenir alguna ocasió clara, però l’ofici i la veterania del rival, a més de l’habitual falta d’encert de cara a porteria, van impedir que marquessin.

A la segona meitat, els locals van poder apretar, sobretot quan, a l’equador d’aquest període, el Ripollet es va quedar amb un jugador menys. No obstant això, l’equip no va crear ocasions clares de gol. A les acaballes del partit, hi va haver una jugada polèmica, amb unes possibles mans d’un jugador rival a l’interior de l’àrea, que l’àrbitre no va considerar com a penal, tot i que es podia haver xiulat.

En línies generals, el partit va ser seriós per part dels locals, però el rival no va perdre el capteniment i va fer gala del seu ofici. Tot i les dificultats per fer gols, els berguedans estan competint bé i, segons ha explicat el segon entrenador de l’equip Ivan Cortizo, “l’actitud dels darrers partits és molt bona”. “L’equip està treballant bé, però ens falta per polir petits detalls que ens estan costant gols en contra i no fer gols nosaltres” ha assegurat, “així, els resultats han de sortir sí o sí”. A més, els puntuals errors defensius del Gironella penalitzen clarament a l’equip. Respecte de les jugades polèmiques en contra de l’equip en les darreres dues jornades, Cortizo ha assegurat que “són jugades que, si estiguéssim a dalt i amb bona dinàmica, ens sortiria ‘cara’, i ara ens està sortint ‘creu'”.

L’equip segueix 17è, avant penúltim, amb només 4 punts, a 3 de la salvació. El Joanenc, amb 3 punts, és l’únic equip que ha sumat menys que el Gironella aquesta temporada. “No ens queda altra que seguir treballant”, ha sentenciat el segon entrenador.

Segons Cortizo, a la propera jornada “es preveu un partit complicat”, ja que el conjunt rebrà el Can Rull, un rival directe, ja que, amb 7 punts, se situa a la plaça de sobre el Gironella, la 16a i, per tant, “sembla una final”. “Esperem que el partit sigui decisiu per trencar aquesta dinàmica: si guanyem, ens posem a la seva línia i, si no, haurem perdut dos partits seguits a casa”. El cos tècnic no podrà comptar ni amb ‘Turu’ ni amb Guifré, per acumulació de targetes.

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Pau Tomàs, Guillem Maza, Guifré Dalmau, Eric Santmarti, Adrià Sellarés, David Safont, Artur Feliu, Josep Boatella, Pol Ginestà, Josep Arqué, Jofre Barrull. També van participar: Ferran Prat, Miquel Noguera.

CF Ripollet: Sergio Cano, Sergio Franco, Antonio Salvador Serrano, Marc Lombardo, Josue Fernández, Jordi Gutiérrez, Angel Mula, Luis Rubiales, Cristian González, Muhamed Touray, Jose Manuel Aznar. També van participar: Edgar Baron, Ivan Lucas Troyes, Alpha Brahim Barry.

Gols:

Min. 8. Muhamed Touray, 0 – 1.

Comentaris